Alıntı yapılan: logıcthıs - Kasım 19, 2011, 10:26:45 ÖSbütçe önemli diyorsan orta halli bir sistem taktır ben ieste tomasetto diye bir italyan markası kullanıyorum eski sahibi taktırmış 7000 deviri çeviriyo bi sıkıntı yok boşuna o kadar para verme bence teleflex in tek avantajı enjektör sesinin olmamasısadece enjektör sesi ile kıyaslamak bu konuyu bilmeden yorum yapmak anlamına gelir.hiçbir kit teleflex ve prins hariç aracınızın orasını burasını delmeden takılamaz. teleflex'in prensibi kullanılan malzemenin kalitesinin yanı sıra 1-ayar gerektirmez zırt pırt ayar yaptırmazsınız2-regülatörü tamamen diğerlerinden farklıdır ve turbo araçları bile besleyebilir3-enjektörleri 500.000 km kadar yol yaptırır4-manifoltunuz felan delinmez silindir kapağı açılarak direkt manifoltun dibine monte ettirilir(patlama oranı çok yüksek ve hızlı olacağından araç güç kaybını en az seviyede yaşar siz hissedemezsiniz)5-doğrudur enjektör sesi duyma şansınız yoktur6-regülatör hariç lpg adına ne bir kablo ne de başka bir format motor üzerinde gözükmez7-lpg tankı diğerlerinden farklıdır daha bir göze hitap eder(içeriğini bilemiyorum)8-taktırmadan önce diğer markalardan birkaç örnek olsun diye tezgahın üzerine açın(açtırın) yanına da prins veya teleflex açtırın farkını siz bile rahatça anlarsınıznetice olarak biraz fiyatı tuzludur ama lpg için benim vazgeçilmez markamdır.
bütçe önemli diyorsan orta halli bir sistem taktır ben ieste tomasetto diye bir italyan markası kullanıyorum eski sahibi taktırmış 7000 deviri çeviriyo bi sıkıntı yok boşuna o kadar para verme bence teleflex in tek avantajı enjektör sesinin olmaması
Alıntı yapılan: TURQAZ - Kasım 22, 2011, 09:58:14 ÖÖAlıntı yapılan: logıcthıs - Kasım 19, 2011, 10:26:45 ÖSbütçe önemli diyorsan orta halli bir sistem taktır ben ieste tomasetto diye bir italyan markası kullanıyorum eski sahibi taktırmış 7000 deviri çeviriyo bi sıkıntı yok boşuna o kadar para verme bence teleflex in tek avantajı enjektör sesinin olmamasısadece enjektör sesi ile kıyaslamak bu konuyu bilmeden yorum yapmak anlamına gelir.hiçbir kit teleflex ve prins hariç aracınızın orasını burasını delmeden takılamaz. teleflex'in prensibi kullanılan malzemenin kalitesinin yanı sıra 1-ayar gerektirmez zırt pırt ayar yaptırmazsınız2-regülatörü tamamen diğerlerinden farklıdır ve turbo araçları bile besleyebilir3-enjektörleri 500.000 km kadar yol yaptırır4-manifoltunuz felan delinmez silindir kapağı açılarak direkt manifoltun dibine monte ettirilir(patlama oranı çok yüksek ve hızlı olacağından araç güç kaybını en az seviyede yaşar siz hissedemezsiniz)5-doğrudur enjektör sesi duyma şansınız yoktur6-regülatör hariç lpg adına ne bir kablo ne de başka bir format motor üzerinde gözükmez7-lpg tankı diğerlerinden farklıdır daha bir göze hitap eder(içeriğini bilemiyorum)8-taktırmadan önce diğer markalardan birkaç örnek olsun diye tezgahın üzerine açın(açtırın) yanına da prins veya teleflex açtırın farkını siz bile rahatça anlarsınıznetice olarak biraz fiyatı tuzludur ama lpg için benim vazgeçilmez markamdır. açıklama yaptığın için teşekkür ederim fakat bu yazdıklarını ben dahil herkez biliyor zaten... ben fazla laf kalabalığı olmadan arkadaşa uygun yollu bir kit taktırmasını önermiştim.Yoksa prins ve teleflex hakkında sizinde yaptığınız gibi google yardımıyla bir kaç bilgi bende ekleyebilirdim.Yinede teşekkürler
Alıntı yapılan: MerT01__civic - Kasım 20, 2011, 10:35:04 ÖÖAlıntı yapılan: hsncck26 - Kasım 19, 2011, 11:42:36 ÖSeğer vti niz yoksa hiç almayın derim , eğer varsada lpg takmayın VTI niza, az binin öz binin +1905 benimde düşüncem bu..gazlamak istediğinde benzine alacaksın bi sıkıntın olmayacak tek tuşa bakar zor bişey değil
Alıntı yapılan: hsncck26 - Kasım 19, 2011, 11:42:36 ÖSeğer vti niz yoksa hiç almayın derim , eğer varsada lpg takmayın VTI niza, az binin öz binin +1905 benimde düşüncem bu..
eğer vti niz yoksa hiç almayın derim , eğer varsada lpg takmayın VTI niza, az binin öz binin
evet arkadaşlar herkese yorumları ve görüşleri için çok teşşekkür ediyorum çok faydalı oldu karar olarak da şunu verdik vti güzel bi işlemle lpg takılır basmadığında zaten az yakan bi araç vtec açmak gerektiğinde tek tuşla benzine geçilir
bence vtec açman gerektiğindede o tuşa basma benzinin deponda kalsın
ben lpg ayarını kendim yapıyorum yüksek devirde zenginleştirme gibi seçenekler mevcut hepsini kendime özel ayarlıyorum yakıtıda 0,25 kuruşu geçmiyo
lpg ayarını nasıl kendin yapıyorsun çok merak ettim bende ne düşündüm biliyormusun dedim bu yazılımları biz internetten uğraşsak indiremezmiyiz ama daha fırsat olmadı
bu konuda pek tecrübeli olduğum söylenemez ama deneme yanılma yoluyla yanıla yanıla öğrenirim