Gönderen Konu: lpg markası ve bakımı  (Okunma sayısı 2263 defa)

piscocuk

lpg markası ve bakımı
« : Mart 07, 2011, 07:35:05 ÖÖ »
arkadaşlar aracı aldığımda üzerinde lpgsi takılıydı 5000 km yaptım.haftasonu aracı bakıma soktum ön takımdan sağ üst salıncak ve rotil +rotbalans yapılacak yetişmediği için yaptıramadım..birde hava filtresi taktımki aman aman 2000cc sesi böğürüyor resmen

konu dağılmasın benin sorum şu olacak..lpg markamı nereden öğrenebilirim.her lpg servisi her markaya bakarmı yoksa lpg ne markaysa oradamı bakım yaptırmalıyım

ayrıca lpgli araçların nekadar sürede bakıma girmesi gerekiyor..

yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim

teşekkürler

jee

Ynt: lpg markası ve bakımı
« Yanıtla #1 : Mart 07, 2011, 03:41:25 ÖS »
Merhaba. Akünün yanında lpgnin beyni vardır onun üzerinde markası yazar. Markanın servisine götürmen gerekir ki zaten A markaya B marka bakmaz. Lpgli araçlar 10.000 de bir lpg bakımına girer,2 adet filtre değişir ( standart periyodik bakımıdır).

kayaci26

« Yanıtla #2 : Mart 08, 2011, 10:37:19 ÖS »
10.000 km ya da 350 saattir filtre ömrü bunun dışında bakılacak bir şeyi yok bildiğim kadarı ile...

Bir de LPG kitinin markası, içerdeki düğmede, ya da regülatörün üstünde ya da tüpün üstünde bir yerlerde yazması lazım...

yazmıyorsa da bir LPG ustasına git mutlaka bilir...

ayrıca araç farklı hava filtresi ile biraz fazla ses çıkarıyor olabilir ama biraz da fazla yakıyor haberin olsun . . . .

piscocuk

« Yanıtla #3 : Mart 14, 2011, 08:04:24 ÖÖ »
merhaba

siteye yeni girebildim.önerilerinizi dikkate alıp araca baktırıcam.

filtre konusunda henüz bir ölçüm yapamadım ama çok fazla farkedeceğini düşünmüyorum.

teşekkürler