Mehmet ustam şükür kavuşturana

Bu sene memlekete giderken size uğrayıp aracıma baktırmak istiyordum, fakat çocuk beklediğimiz için doktor yolculuğu yasakladı hanıma o yüzden aracımla gidemeyeceğim.
Sizin yaptığınız montajların fotoğrafları işi görmüyor

. Neden derseniz öyle bir montaj yapıyorsunuz yukarıdan çekilmiş fotoğraflarda sadece enjektörler gözüküyor

.
Hazır siz buradayken mümkünse bir kaç soru sormak istiyorum müsadenizle.
1. Benim regülatör hava filtresinin tarafında altta konumlandırılmış. Daha önceki konuda fotoğraflarla göndermiştim size hatırlarsanız. Regülatör konumu doğru mudur?
2. Lpg beyni akünün hemen yanına takıldı, sizin montajınızda fotoğraflardan ben beyni hiç göremedim ecu için konum farkeder mi.
3. Lpg takılırken buji kablosu bir miktar soyuldu ve oradan bir elektrik bağlantısı alındı bu normal mi?
4. Araç rampalarda çok cansız geliyor bana regülatör ile enjektörler arasındaki bağlantı çok uzun bunun bir etkisi olabilir mi?
5. Lpg tankından gelen hattın bağlandığı mavi silindir şeklinde bir parça var (ismini bilmiyorum) konumu yolcu tarafındaki o aleminyum boruların yanı bu konum benim için bir sorun teşkil eder mi?
Lpg konusundaki üstün fikirlerinizle bana yardımcı olursanız çok mutlu olacağım. Lpg yi komple devre dışı bıraktığımda (sigortasını söktüğümde) aracın karakteri değişiyor sanki. BRC gibi kaliteli bir markayı tercih ettim ama bir yerde sorun var hala tam olarak çözülmüş değil sorunum. Aracımdan soğuyorum böyle oldukça. Dik bir rampada gazı köklemeden brodway marka bir aracı geçemedim geçenlerde Denizli'ye giderken. O derece bunalımdayım yani...