Kayaci26 bu konuda size katilmiyorum prinsin vsi2 sistemini bilmiyorum ama sunu soyliyim vaktiniz varsa atikerin yan urunu olan wentgazin obd2 modelini inceleyin zaten obd2 oldugundan arac benzindeymis gibi oluyor buda performansa ve tasarrufa yansiyor ayrica regulatorude piyasadaki bilindik markalarin cogundan kaliteli enjektorleri de kaliteli ama keihinin yerini tutmaz hemen ekliyim enjektor sanildiginin aksine lpgdeki en onemli parca degildir en onemlileri ecu ve regulatordur
Yasin arkadaşım, belkide %100 haklısın... Ama ben bu riski almam açıkçası... LPG kullanımı başlıklı actığım konu da da bahsetmiş idim, 40 - 50 Bin liralık araba da LPG kitine fazladan verilen 1.000 TL yi gözümüzde büyütmemek lazım... O zaman mesela 50.000 TL Civic elgance değil de... 36.000 TL ye lnea alalım... hem de dizelinden . . . 14.000 TL + LPG dönüşüm parası cebimizde kalsın...
tabii ki benzetme hoş değil, belki mukayese de edilemez... ama bilinen net bir şey varsa... Kalite, kalitedir...
Atiker, voltran, fema, vs o kadar çok adamın canını yaktı ki... anlatılmaz... ama çok da şanslı olup, tam gaz gidebilen de var... mesele tek başına işçilik değil... bence KALİTE önemlidir. madem Honda cıyız, gidip de abuk zubuk markaların fanatizmini yapmıyorsak, LPG gibi çok hassas konularda ince ayara girmek çok da gerekli değil...
Bırakalm o dediğin kitlkeri Honda cı olmayanlar denesinler - uzunca yıllar AR-Ge lerine destek olsunlar . . . o zaman biz de değerlendiririz... değil mi ?