Gönderen Konu: LPG ye ZAM var depoları fulleyin  (Okunma sayısı 8012 defa)

battalgazi

Ynt: LPG ye ZAM var depoları fulleyin
« Yanıtla #25 : Ağustos 03, 2012, 05:02:32 ÖS »
20 kuruş da Mersin 'de zamgeldi şuan 2.19

carousal

« Yanıtla #26 : Ağustos 03, 2012, 06:08:19 ÖS »
23 kuruş zam da olmaz artık, neye göre artırılıyor bu fiyatlar. Doların fiyatında bir artış yok, petrol krizi de haberlerde söz edilmiyor.

Geçtiğimiz günlerde Kim Milyoner Olmak İster katılımmasında bir soru sordular, zamanında bir OPEC başkanı petrol için şunu demiş: "PETROL, ŞEYTANIN PİSLİĞİDİR."

fcelik06

« Yanıtla #27 : Ağustos 04, 2012, 12:07:54 ÖÖ »
Bilgi veren arkadasa tesekkür ederim. Niğde 'de Shell de 2,38 Tl. oldu. .20 Krş. zam geldi.

Asaf

« Yanıtla #28 : Ağustos 04, 2012, 10:16:11 ÖÖ »
İstanbul Avrupa yakasında basın expres yan yolunda hürriyet binasının karşısında Milangaz dan alınmasını şiddetle tavsiye ederim.Brc taktırırken elimize PO kart tutuşturdular indirim var dediler bir kaç depo aldım fakat memnun kalmadım.Sonra bu kadar taksici yanlış biliyor olmaz dedim ve bahsettiğim istasyona gittim şuan için 1,84 tl uzun zamandır da böyle ama emin olun ucuz etin yahnisi gibi olmuyor , gaz gerçekten kaliteli bir depoyu yaklaşık 80 liraya fullüyorum bu yaz günlerinde klimayı hiç kapatmıyorum , performansımdanda bir şey kaybetmeden 300-350 km şehir içi yol yapıyorum.K.Çekmece ve Güneşli bölgesinde bulunan arkadaşlara tavsiyemdir.(Sonra teşekkür edeceksiniz)

piscocuk

« Yanıtla #29 : Ağustos 05, 2012, 10:11:48 ÖÖ »
ana dağıtım merkezleri olduğu için ucuz buralar..aynı fiyatta milangaz sefaköy armoniparkın karşısında da var.bende hep ordan alıyordum eskiden hiç bir sorunda yaşamadım