malatya ılıcak honda bayisinden 2014 elegance ,fabrika çıkışlı honda civic araba aldım ,araba lpg de giderken benzin göstergesi düşüyor , yarım deponun üzerinde olunca kontağı açıp kapayınca kendi haline geliyor ,yarım deponun altında olunca fayda etmiyor ,bana araba alırken böyle bir problemin olduğu söylenmedi ,bana diyorlarki bu şekilde idare edeceksin ,sayın arkadaşlar arabanın değeri 70 milyar değerinde az paramı bu ,ben daha önceki arabamda böyle bir sorun yaşamadın ,madem böyle bir sorun var bana deseydin ben başka arabaya bakardım ,ha bana baştan söylersin bende kabul ederek alırım o zaman birşey olmaz yada gider tüpü dışarda taktırırım sorun yaşanır onada birşey demem ,ancak adam bana lpg ile yüzde yüz uyumlu kesinlikle sorun olmaz diyor arabayı alıyorum vede sorun ortada ,neymiş efendim kafayı takmıycakmışım bu şekilde idare edicekmişim ,ben idare etmek zorundamıyım ,neymiş kafama takmıycakmışım,sıfır araba alıyorsun birde arabanın fiyatı 70 milyar değerinde ,ondan sonrada bunu yaşıyorsun ,ne diyorsunuz arkadaşlar bana ne öneriyorsunuz bu konuda,arabaya her bindiğimde sinir oluyorum ,napacağım arkadaşlar mecbur sabretmekten başka birşey varmı sayın arkadaşlar bunu ,yada bunu mahkemeye vereniniz varmı ,ne öneriyorsunuz bu konuda bana ,günlerdir burnumdan geliyor...