2006 vtec2 aracımda benzın ısıgı yanıyor dıye göze güzel görunmuyor dıye 50 liralık akaryakıt aldım ısık sönmedi ve 1-2 ay öyle kaldı arada sırada benzınden kullanıyorum saglıklı olsun hortumlar vs ıslansın kurumasın dıye.
ama 50 tl yakıtla ortalama 120-150 km arası gitmem lazım kı maksımum 40 km benzınde kullanmısımdır.
geçenlerde biryere gdicez ve marş basmadı araç. marşı alıyor ama çalısmıyor sonradan dank etti.
LPG de çalıştırmak zorunda kaldım ve bunun ortada kalması var rezil olması var osu var busu var.
lpg olmadan öncede benzın göstegesi pek saglıklı değildi.
Bu hatadan tüm honda kullancıları yakınıyor yıllardır ama yıl 2014 arkadasımızın arabasında halen aynı sorun var.
bu yüzden yol bılgısayarı olan yakıt göstergesi sağlan olan bir araca geçmeyi düşünüyorum.
arabayla giderken elimiz yüreğimizde bitti mi bitecek mi nolacak alalım mı alamayalım mı. nolur nolmaz diye cebımızdekı son parayıda akaryakıta verır olduk hata yuzunden.

bu foto eskı aracım ve caddy deki yakıt göstergesi ve yol bılgısayarı fotografı. teknolojı, memnunıyet, rahatlık budur.
istediğin kadar masajlı ısıtmalı vs vs koy ama diken üstünde gittikten sonra konforun bir anlamı yok.