malzeme kalıtesız olsun montaj on numara bır haftada surse birşey değişmez
Genelde malzemelerin kalitesi belirli standartta artık, yani piyasada lpg ile problem yaşayanların çok büyük bir kesimi montaj hatasının yani eline tornavida alıp da kendini usta sananların kurbanı.
Tabi ki prins ile atiker aynı kalitede malzeme kullanmıyor, 4-5 saatte yapılan Atiker montajı ile 2 günde yapılan Teleflex montajı da bir tutulamaz. 4-5 saatlik montajları yaptıranlar genelde ilk depoyu kullandıktan sonra kalibrasyona gelirler, sonra kalibrasyonlar ile en uygun yakıtı tuttururlar. Teleflex'te ise ecu programlaması yani kalibrasyon araç giderken yapılır, işçilik uzun sürer ama temiz olur. Demek istediğim bu.
Yani adamlar 2 gün boyunca tesisat çekmiyorlar. Ben şu an sistemimden memnunum önemli olan bu, verdiğim 400 lira fazla parayı çok da görmüyorum, önemli olan kafamın rahat olması. 400 lira nereye gitmiyor ki? LPG'mi de 1.86'dan alıyorum daha ne olsun

Arıza lambam da yanmıyor, yüksek devirde ani yüklenmede benzine de atmıyor, sabah çalışma zorluğu da yok, daha ne olsun. Ha bu rahatlığı başka markalarda yaşayanlar da yok mu var, benim ifade etmek istediğim o. Bu rahatı Zavoli ile yaşayan da var, BRC ile yaşayan da var.
İyi mal iyi para, Fiat Albea da araba, Honda Civic de araba, Mercedes C200 de araba. Ama arada fark var değil mi?