aracım civic hb 1,8 i-shift antalya klima full açık litresi 1,98 depo 29 lt alıyor oda 58 tl yapıyor ..şehir içi 2,36-2,40 arası yakıyor sizce bu değerler nasıl...
1170 km şehirlerarası yol maliyeti 192 TL.16,41 krş/km
merhaba arkadaşlar.97 1.4 otm. civic var. geçen gün egzos emisyondan sınırda geçti aracım.hatta lpg de geçmedi benzinde geçti.bana önerileriniz nelerdir.yakıt tüketimimi nasıl düşürebilirim.özellikle benzin çok çabuk bitiyor.araca lpg taktıralı 2 seneyi geçti 22000 km olmuş.benzin filtresi ve bujisi falan değiştirmedim sizce değiştirmelimiyim. cevaplarınızı bekliyorum.iyi günler.[/quote yakıt tuketımı ortalaman nedır trafıkte uzun yolda vs
Arkadaşlar öncelikle merhaba bende buraya yeni üye olanlardan biriyim.sorunum şuki bendede 1999 1,6 ies sedan otomatik honda var iki yıldır kullanıyorum ALLAH'a şükür tık yok ama lpg taktırdım bir yılı yeni geçti fakat şehir içi yakıt olarak 380-400 krş'u bi türlü aşağıya düşüremiyorum.bu konu ile ilgili bilgisi olan veya yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa sevinirim.
aracı bosuan ısıtıon marşa bas 10 15 saniye bekle yaglama yapsın sora devam ısınana kadar yavas sora topukla