tmrak aracın LTF (long fuel trim) ve STF (short fuel trim) değerleri bozulmuş , enjektör açık kalma süreleri uzamış olabilir , bizim araçlarda ECU reselemek , ltf ve stf değerlerini resetemek basit , (akü kutupbaşını çıkarıp biraz 15 sn bekle tekrar tak , sonra aracın hiçbir elektrikli cihazını çalıştırmadan gaz vermeden marşa bas , rolantide araç 5 dk çalışsın, oksijen sensöründen gelen bilgilere göre araç yeni haritayı oluşturacaktır , tüm bu işlemleri benzinde yap , dört dörtlük olsun dersen 20-30 km benzinde gez

Aracın yeni değerlerle donanmış benzin ECU sundan tekrar lpg kalibrasyonu yap. Eğer kalibrasyon yanlış bozuk yapılırsa araç ihtiyacına binaen ltf ve stf dğerlerini açacak yada kapatacaktır , bu ayar bozukluğu az olursa Ecu bunu tolere eder , çok olursa araç tekrar kafayı yer.
Oksijen sensörün umarım sağlamdır , gerçi bozuk olsa arıza lamban yanardı.
Dene bakalım , belki işe yarar , ben 2 kere bu işlemi yaptım , gerçi benim sorunum enjektörler,n pisliğinden miş , en sonunda enjektörleri söktüm temizledim , merakli olduğumdan lpg ayar kablosu, lpg yazılım, aracın ecusunu okumak için OBDII aparatı falan hepsi arabada hazır bulunuyor.