Gönderen Konu: Sıralı sistemlerin fiyatı düşecek gibi  (Okunma sayısı 2134 defa)

mehmetgürbüz

• Hadimül Haremeyn
Sıralı sistemlerin fiyatı düşecek gibi
« : Nisan 30, 2012, 08:39:19 ÖS »
Direk sıvı enjeksiyon sistemler Mart ayında tanıtımı yapıldı. Bu sistemlerin Mayısta Montajları başlıyor.  5500 tl civarında olan bu sistemler TSI ve FSI için uygun ve oldukça iyi yakıt tasarrufu var. Benzin enjektörlerinden direkt olarak pistonlara gönderilen LPG yüksek verimle yakılıyor hemde manifolda delik açılmadan. Bu sistem Mayısta gelirse sıralı sistemleer düşer. Bol hesaplı yakıtlar

mehmetgürbüz

• Hadimül Haremeyn
Ynt: Sıralı sistemlerin fiyatı düşecek gibi
« Yanıtla #1 : Nisan 30, 2012, 08:41:12 ÖS »
Bu sistemlerin içinde Prinsi bekliyoruz. Hondalara uygun olduğundan değil sıralı sistemeli fiyatını ucuzlatacağından

cem_kilinc

« Yanıtla #2 : Nisan 30, 2012, 08:56:54 ÖS »
hocam sıralı sistemlerin  potansiyel müşteri  kitlesi ve  sayısı belli. ben çok düşüş olacağını sanmam. okadar rekabete rağmen fiyatlar belli sınırın altına düşmüyor.

becoca

• __ByR@Mm__
« Yanıtla #3 : Nisan 30, 2012, 09:41:20 ÖS »
Yeni çıkan sistemler (Her ne olursa olsun )2 sene kadar tam gözde olamıyor.

Malum herkezde korku oluyor.Sonuçta sistem çalışır mı arıza verir mi ? Bir dünya soru işareti.

Yayılması zaman alacağı için Sıralı sistemler 1 2 sene ucuzlamaz. Bu sistem yaygınlaştığında Sıralı yapanlar bu sistemi uygulamaya başlayacağı için Fiyatı düşmeden ,Sıralı sistemlerin satışı minimuma düşer.

Açıkçası bizlere faydası olmaz diye düşünüyorum.

3ddelisi

« Yanıtla #4 : Mayıs 01, 2012, 12:24:09 ÖÖ »
Millet 1500 mü 2500 mü ödemek mantıklı olurun hesabını yaparken 5500 çok uçuk fiyat piyasada pek iş yapamaz ancak TSI ve FSI olanlar belki.Ayrıca yakıt tasarrufu şimdikilerden farklı olmadıktan sonra ne anladım o sistemden !O sistemin parça arızası olduğunda fiyatlarını da varın tahmin edin.