bizim arkadaş 2008 civic e lpg taktırdı 70.000 km dir kullanıyor herhangi ufak bi prob bile olmadı araç 10 numara şuan lpg 1.71 ş.içi 200 ykr ş.dışı 90kmh sabit hızla 120 ykr yakıo kit brc marka on numara 
lpg iyi güzel ancak şunu untmamak lazım ki Honda gibi dünyada yakıt ekonomisine önem veren ar-ge sine milyonlarca belki milyarlarca dolar harcayan bir şirket eger motora zararlı olmasaydı muhakkak lpg seçeneginide koyardı. bu yüzden lpg yi tavsiye etmiyorum ve de çok yeni araçlara takılmasını uygun bulmuyorum. eger 2. el araçta varsa olabilir ancak bu şekilde kendisini amorti etmesi çok zaman alır ve sık bakım gerektirmesi vs.. olayları yüzünden bizim aradaki tasarruf yalan olur.
Peki hangi üretici firma lpg seçeneğini doğru düzgün sunuyor ki honda sunsun...
Benim aracımda lpg yok ancak hiç bir problem çıkarmayacağını düşünüyorum.Taktıran güle güle binsin.
TOFAŞ gayet düzgün veriyo üstelik sıfırınıda öyle ürettiler bi dönem lpg takılı çıarttılar 
chevrolet filan da veriyor halen diye biliyorum 
aslında LPG taktırmayı Avrupa ülkeleri kullanıcılarını teşvik bile ediyor .Hem hava kirliliğini azaltıyor, hemde dünyada petrol stokları sıkıntı olmaya maşladığından.
Teşvik adına LPG kullanıcılarından vergi dahi almayan ülkeler var..
Bencede uzun vadede motora zararı olabilir.. Özellikle enjeksiyonlu araçlarda. Karbüratörlü araçlarda şimdiye kadar bir problem olduğunu duymadım ama.