Gönderen Konu: tüp  (Okunma sayısı 3211 defa)

combomix

• FD6
tüp
« : Mayıs 20, 2012, 06:45:40 ÖS »
aracıma atiker marka tüp taktırma kararı aldım.izmirde atiker marka tüpü taktırabileceğim önerebileceğiniz yerler varsa yorumlarını bekliyorum.

rotasızKAPTAN

Ynt: tüp
« Yanıtla #1 : Mayıs 20, 2012, 06:51:10 ÖS »
avatarından okuduğum kadarıyla fd6 sahıbısınız.eğer izmirdeyseniz zavoli öneririm.atıker de sorun yaşayanlar oluyor,ama çoğunluğu montajdandır.ben 1.5 yıldır kullanıyorum zavoli aynı şekilde abimde vtec2 sınde kullanıyor hiç sorun yaşamadık.eğer zavoli düşünürsen honda montajında çok iyi bir yer var oraya yönlendireyim.

ERD20

« Yanıtla #2 : Mayıs 20, 2012, 10:47:28 ÖS »
ben denizli de zavoli taktırdım işçilik bir numara sorunsuz kullanıyorum usta çok önemli usta esas olan o.

23korg23

« Yanıtla #3 : Mayıs 20, 2012, 11:51:21 ÖS »
aracıma atiker marka tüp taktırma kararı aldım.izmirde atiker marka tüpü taktırabileceğim önerebileceğiniz yerler varsa yorumlarını bekliyorum.

ne marka taktırırsan taktır iyi bir servis bul mutlaka eger ekonomik bir kit arıyorsanız yine atikerin yan ürünü olan ama atikerden cok daha kaliteli olan wentgaz obd2 modelini düşünün bence

combomix

• FD6
« Yanıtla #4 : Mayıs 21, 2012, 12:56:26 ÖS »
avatarından okuduğum kadarıyla fd6 sahıbısınız.eğer izmirdeyseniz zavoli öneririm.atıker de sorun yaşayanlar oluyor,ama çoğunluğu montajdandır.ben 1.5 yıldır kullanıyorum zavoli aynı şekilde abimde vtec2 sınde kullanıyor hiç sorun yaşamadık.eğer zavoli düşünürsen honda montajında çok iyi bir yer var oraya yönlendireyim.
yer olarak bilgi verebilirmisiniz.zavolide düşünebilirim.

emrey

« Yanıtla #5 : Mayıs 21, 2012, 01:04:12 ÖS »
merhaba   97 1.4 İS otomatık civic var bende atiker OBD2 safafest yenı model kıt cıkmıs 4 gun önce taktırdım ılk 20 tllık gazla 60 km yol yaptı km 3.30 kurus ve ılk gazla bu oranlar. 1000 km olunca daha düşücekmıs bence cok ıyı kullanım sehır ıcı klıma full açıktı bence tavsıye ederım..
« Son Düzenleme: Mayıs 21, 2012, 01:06:10 ÖS Gönderen: emrey »

rotasızKAPTAN

« Yanıtla #6 : Mayıs 21, 2012, 07:57:19 ÖS »
yer olarak bilgi verebilirmisiniz.zavolide düşünebilirim.
kardeşim gaziemir honda çamkıranın yanında Berke otogaz var,orada Yunus usta var,zaten kendisi de honda hastası,gittiğinde yardımcı olur.pişman olmazsın