Vti değil ama benim B20 vtec tede var, TELEFLEX marka gidişi ayarına bağlı, istediğim AFR ye göre ayarlıyorum, bunun sonucunda benzinden çok daha ii hızlanmada yakalıyorum. LPG nin oktanı 105 tir bilginize.
sonuç olarak B20, B16 v.s.. bu motorlar yakıt olarak benzin için üretilmişler, LPG'nin oktanı 105 ve ayar yaptırırsan benzinliden daha iyi bir performans alırsın ?!!! peki 2-3-5 sene sonra noolucak, evet herkes haklı yazdığında, devir ekonomi devri, maalesef şu anda dünyanın en pahalı akaryakıtını kullanıyoruz, hepimiz istemez miydik depomuzu 20-30 liralara fullemeyi, hepimiz istemez miydik turbo kit, nos kitler v.s... ama gelin görünki ülkemizde herşeyde olduğu gibi akaryakıtta da soygunculuk almış başını gidiyor, ama bende yıllarca VTI hayalleri kurup sahip olacağım günü iple çektim, ve şu anda hakkını verip en güzel şekilde bakıyorum ona, tüm bakımlarını zamanından önce yaptırıyorum, en iyi motor yağını, bujiyi filtreleri v.s.leri kullanıyorum, hepimiz öyle yapmıyo muyuz, ama LGP işine gelince (VTI veya performans için aldığım herhangi bir araç, hiç farketmez) bu konuda ekonomi isteyen arkadaşlara katılmıyorum (kendi fikrim) eğer o gücü herdefasında hissetmek ve 89-90 yıllarında bulunan mucizevi litre başına 100 bg elde edilen bu motorlara gözümüz gibi bakmak gerekir, herkes elinden avucundan artırıp bi şekilde hayalini kurduğu bu mükemmel araçlara sahip oluyor, ama yakıt konusuna gelince nedense performan için alınan otomobiline LPG taktırıyor, o zaman yukarıda yazıldığı gibi 1.4 alınır ve VTI görünümlü yapılır ve keyifle binilir,,,,
(tüm yazdıklarım kendi fikrim, kimseye atıfta bulunmadım, sonuçta herkes taktırıp taktırmamakta özgürdür)