Gönderen Konu: yeni kasa jazz lpg  (Okunma sayısı 3392 defa)

selcuk-06

yeni kasa jazz lpg
« : Temmuz 11, 2011, 12:44:56 ÖS »
merhaba arkadaşlar,
yeni kasa jazz için lpg taktırmayı düşünüyordum ve çok araştırdım.internette çok az bilgiye rastladım yeni jazz ve lpg için.geçen hafta cuma günü lpg montajını yaptırdım.edinebildiğim bütün bilgiler sonunda kit mtm kitinde karar kıldım.çünkü enjektörleri aracımızdaki benzin enjektörü ile aynı kehın marka japon malı kullanılmış.cumartesi günü uzun yola çıktım.sonuç harika performans kaybı sıfır ses yok denecek kadar az.yani özetle lpg li bir araç olduğunu hissetmiyorsunuz.
yakıt için net bı rakam veremeyeceğim ama yaklaşık olarak diyebilirimki 150 altında.3 kişi ve klima açık.hızda genel olarak 120.2.12 tl lpg litre fiyatı.daha net ölçüm yaptığımda onuda paylaşacağım.
tabi birde montajı yapan yer çok önemli aman dikkat edin kötü bı ustaya denk gelmeyin.ben montaj yaptırdığım yerden çok memnun kaldım.bilgilendirmesi çok iyi soru işareti bırakmıyorlar.zaten sahibi hakan isimli mühendis bir arkadaş.TSE belgesine sahipler.  www.berkeotogaz.com internet adresi.telefonlarına oradan ulaşabilirsiniz.kesinlikle tavsiye ediyorum.
benim gibi araştırma yapan arkadaşlar varsa onlarla deneyimimi paylaşmak istedim.lpg li yeni jazz bilgisine ulaşmak zor.iyiki bu kararı vermişim çok gitgel yaşadım ama sonuçtan çok mutluyum.

kayaci26

Ynt: yeni kasa jazz lpg
« Yanıtla #1 : Temmuz 12, 2011, 08:40:28 ÖÖ »
hayırlı olsun....

keyfini sürün . . .

selcuk-06

« Yanıtla #2 : Temmuz 12, 2011, 01:08:32 ÖS »
teşekkürler

selcuk-06

« Yanıtla #3 : Ağustos 01, 2011, 10:05:59 ÖÖ »
34.10 lt lpg 472 km km yol %80ininde klima açık hız 110-120 3 yetişkin bagaj dolu ankaradan karadeniz istikameti
daha nolsun :)) performans kaybı nerdeyse hiç hisetmedim