Gönderen Konu: 6'lı cd çalar  (Okunma sayısı 6207 defa)

bulmen

• Ziyaretçi
6'lı cd çalar
« : Nisan 18, 2009, 05:54:27 ÖS »
arkadaslar 2008 honda cıvıc elegance aldım,aracı cozmeye calisiyorum kullanma kılavuzum yok maalesef,6'lı cd calar ozelligi ne işe yarar,birde direksiyondan gıcırtılar geliyor bu normal mi ?
yazanlara simdiden teşekkurler

AKINCI1071

Ynt: 6'lı cd çalar
« Yanıtla #1 : Temmuz 02, 2009, 08:52:29 ÖS »
cd-mp3 çalarının 6 tane cd alma kapasitesi var, bunlardan hangisini dinlemek istiyorsan 1-6 kadar olan tuşlardan birini seçerek istediğin cd yi dinleyebilirsin.

cd leri haznesine yerleştirerek cd nin kaçıncı rakamda olmasını istiyorsan 1-6 seçeceksin bu kadar basit...

gıcırtıların normal olduğunu sanmıyorum çünkü benim aracımda yok, 2009 premium aracım...

#KemaL

« Yanıtla #2 : Temmuz 02, 2009, 08:56:55 ÖS »
arkadaslar 2008 honda cıvıc elegance aldım,aracı cozmeye calisiyorum kullanma kılavuzum yok maalesef,6'lı cd calar ozelligi ne işe yarar,birde direksiyondan gıcırtılar geliyor bu normal mi ?

cdleri yuvasına atarken LOAD tusuna bas yandaki ışık kırmızıdan yeşile döndüğü zmn cd yi salla her cd de aynı işlemi yap.

09 Elegance var direksiyonda gıcırtı yok.

hunace

« Yanıtla #3 : Temmuz 05, 2009, 08:59:03 ÖÖ »

şu anda kullandiğim aracı almadan önce  honda elagance 2008 a bakiyordum.. şane no ile arac üzerindeki işlemlere baktık. aracın direksiyon kutusu garanti kapsamında değişmişti. servis müdürü, bunun kötü değil, aksine iyi olduğunu, sorunsuz bir direksiyon kutusu olduğunu söylemişti. bu sorunla karşılaştıklarını söylemişti. yani üretimden kaynaklı bi sorunmuş..
« Son Düzenleme: Temmuz 05, 2009, 09:04:12 ÖÖ Gönderen: hunace »

skullcrusher

« Yanıtla #4 : Temmuz 08, 2009, 12:27:45 ÖS »
arkadaşım,gıcırtı diye kastettiğin sesler,araç hareket halinde değil iken direksiyonu sağa sola çevirdiğinde çıkan sesler mi?Eğer söylediğin bu ise çok basit bir sorun ancak giderilmesi için ön 2 amortisöründe sökülmesi gerekiyor.Nedeni ise amortisörlerin üzerinde yer alan ve içinde bildiğin çelik bilyalar dizli olan tablaların yağsız kalmış olması.gözün korkmasın ve üzülme sorun bu ise hallediliyor sadece biraz zaman ayırman gerek.