Gönderen Konu: Acil yardım..  (Okunma sayısı 9764 defa)

ALG

• THT
Ynt: Acil yardım..
« Yanıtla #25 : Ağustos 14, 2007, 08:10:14 ÖS »

imkansız olan nedir ALG?

25 hp gibi net bir rakam vermek yada bu hp leri kazanmak

Spiritless

« Yanıtla #26 : Ağustos 14, 2007, 08:14:14 ÖS »
anladım. sorun çıkarmaması benim için çok önemli ve çok fazla güç artışı düşünmüyorum. konuyu açan arkadaş biraz daha kapsamlı bi mod düşünüyo sanırım turbo falan dediğim gibi benim için sorunsuz olması ve aşırı yakıt tüketiminin olmaması önemli.

ALG

• THT
« Yanıtla #27 : Ağustos 14, 2007, 08:21:02 ÖS »
malesef ..

güç=maliyet

ama bahsedilen modlamalarla yani eksoz-filtre-hedırs-bujiler-ve hafifletme ile daha keyifli olur aracın..haa bu masrafa değermi ayrı konu tabiki..ayrıca hacimin küçük olması seni tamamen sınırlıyor malesef..1.6 motorlarda bu modalamalarla kabaca 8-9 hp alıorsun yada alındığı söyleniyor...ama 25 hp gerçekten imkansız..

Agent

• Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : Ağustos 14, 2007, 09:31:05 ÖS »
Altıner abi ben içimden geçen HP yi yazmışım desene  :ağlaa

Sonuç olarak 1.4 aracın düşük viteslerde sıkıştırması ve alt devirde hızlanması daha iyi. Benım söylediğim liste ve biraz aracı hafifleterek alacağı 10hp onun tahmin ettiğinden çok daha güzel keyif ve performans değişikliği verir bence

ALG

• THT
« Yanıtla #29 : Ağustos 14, 2007, 11:24:05 ÖS »
Ali malesef CTR  de bile 25 in garantisi yok..ki 1.4 ü konuşmamıza bile gerek yok..bu aracı iyi biliorum babam kullanıyor.eksoz boruları kola şişesinin ağzı gibi  <nohapy sen düşün artık gerisini

VTEC

• Administrator
    • http://www.teamhondaturkey.com
« Yanıtla #30 : Ağustos 15, 2007, 12:07:02 ÖÖ »
evet 25 bayi bi fazla olmuş
1.4 için standart ve ekonomik mod kullanımı tavsiye ederim yapıcagınız 5000YTL de kenarda dursun ileride bi 5000 daha koyup biraz daha güçlü bir alet almak en mantıklısı olucaktır...

yassi

• TeamHondaTurkey
« Yanıtla #31 : Ağustos 15, 2007, 12:11:56 ÖÖ »
yaa 1,4 satsan 12 ye vs nesye o parayı üstüne koy 1-2 de bul buluştur al bir vtec 160 hp zaten. turboyu napcaksın ki. atmosferik atmosferik harca hp lerini sonra :D

VTEC

• Administrator
    • http://www.teamhondaturkey.com
« Yanıtla #32 : Ağustos 15, 2007, 12:13:53 ÖÖ »
sonra onada binmeye kıyama benim gibi  :lovee

yassi

• TeamHondaTurkey
« Yanıtla #33 : Ağustos 15, 2007, 12:15:12 ÖÖ »
valla ben binerim kanka... bilmem onun tadı başka biliyosun... ah vtec ahh :)

sonra onada binmeye kıyama benim gibi  :lovee

Can_DCK

• Ziyaretçi
« Yanıtla #34 : Ağustos 15, 2007, 11:59:26 ÖÖ »

öncelikle aracına egzoz ve filtre uygulaması yapabilirsin bunlar performans adına yapılabilecek ucuz aynı zamanda da performanslı urunlerdir..markadan markaya fark olur ama ortalama ile  8-15 hp alırsın..  :con
daha kaliteli bişeyler düşünürsen headres olabilir hem 10-12 hp kazanırsın hemde son hızını etkiler..  >=ok

ama sen buyuk düşünüyorsan veya yeteri kadar sermayen varsa bence direk turbo işine gir net 50-60 hp alırsın bide egzoz filtre uygulaması yaparsan tadından yenmez..  :lovee
ama frenleri değiştirmeyi unutma derim..   >%Sakin

Bu KAdar Uçmasan Faruk ... TypeR Bu Kadar Alıyor ...MAximum

Faruk

• Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : Ağustos 15, 2007, 12:04:22 ÖS »

öncelikle aracına egzoz ve filtre uygulaması yapabilirsin bunlar performans adına yapılabilecek ucuz aynı zamanda da performanslı urunlerdir..markadan markaya fark olur ama ortalama ile  8-15 hp alırsın..  :con
daha kaliteli bişeyler düşünürsen headres olabilir hem 10-12 hp kazanırsın hemde son hızını etkiler..  >=ok

ama sen buyuk düşünüyorsan veya yeteri kadar sermayen varsa bence direk turbo işine gir net 50-60 hp alırsın bide egzoz filtre uygulaması yaparsan tadından yenmez..  :lovee
ama frenleri değiştirmeyi unutma derim..   >%Sakin

Bu Kadar Uçmasan Faruk ... Type-R Bu Kadar Alıyor ...Maximum

abim ilk baş vtı falan sandım,valla aracın 1.4 olduğunu sonradan anladım :ağlaa ..