ya heryer beyaz artık bıkkınlık geldi
azcık fark yaratmak lazım. madem kaplanıyor bence kaplatın kırmızıya yukardaki arkadaşın dediği gibide bide Mugen RR beyazın yüzene bakmazlar o zaman.
yada aracı boyatın kaplamayla uğraşıcağınıza
adamı kanser edersiniz ha. adam ne soruyo ne cevap veriyosunuz.şimdi sen yardımcımı olduğunu sanıyosun skolyusa !? yardım istiyo bilgi almak istiyo biliyosan yaz bilmiyosan sırf mesaj sayım çoğalsın diye boş muhabbet etmenin alemi yok diye düşünüyorum
sen bıkmışsan kimene zevk de parada adamın.Sen çok biliyosan fark yaratmayı yarat da görelim hadi boyat siyah arabanı kırmızıya yaz mugen RR görelim
arkadaşım senin yaşın kaç ? eğitim seviyen ne merak ettim ? yukarıda çağatay arkadaşımız yazmış zaten ne yapması gerektiğini nelere dikkat etmesi gerektiğini. arkadaşta bunlara uygun yapıcaktır. sen yardımcı olduğunu mu sanıyorsun arkadaşların dediklerinin aynısını yazmışsın ? Ankarada'ki yeri senden iyi bilirim merak etme. sen 06 olmana rağmen

buraya üye olduğumdan beri kimseye kırıcı laf demedim. eleştirilerimi bile mizah yolu ile şakayla karışık yaptım. ama sen kendini belli ettin. ben görüşümü belirttim getir bitane kırmızı mugen RR milletin dibi düşer. merak etme bende yapıcam aracımı kırmızı.
beyaz renk kötü diyende olmadı bundan önceki aracım beyazdı benim
ama farklılık herzaman iyidir heryer beyaz heryer. geçen gün muhabbet esnasında Civic'im var dedim dur tahmin edelim kesin beyazdır cam filmi vardır mugen ekler vardır dediler

yani böyle tamam beyaz güzel ama çok sıradan oldu. bende arkadaşımıza BENİM görüşümü belirttim kafasına silah dayamadım kırmızı yap diye
benim arkadaşlarım da araçlarını çok kaplattı bilgim var senden çok olduğuda kesin. burda herkes görüşlerini yazıyor ama senin gibiler çıkıp insanın sinirlerini bozuyorlar işte.