yorumlarda elinize saglık mantıklı seylere değinmissiniz, legolas gercekten bos konusmuyorsun cok mantıklı seyler söylediklerin. en önemlisi bildiğin seyler üzerine konusuyorsun ama. Bi aması var

simdi polis sondajlama uygulaması yapıyor diye ben sisten ceza yerken yanımdan sisleri acık arabanın gecmesi hak değil adalet değil , yurdumun yaptım olduculugudur. Trafigi aksatmamakmıs. düsünceli olmasınlar kardesim kapat bütün yolu kimin filmi varsa ciz gec göreyim öyle sectim yazdım hadi sen git söktür gel seni de gectim akla mantıga uygun değil.
ve bir sey daha var ki 1 numara film vizeden hafif kusur diye gecebiliyorsa polis ceza yazamaz. yanlıssa vize vermeyeceksin. sis farı vs basit seyler gercekten işgüzarlıgımızdan baska sey değil. tutun inciraltı girisini yazın gelene cezayı anonsu geliyor hop inciraltına sis acık giren cezayı yiyor. kuralda hava sisli değilse kullanma diyor olabilir. fakat kim sehirler arası yolda sis yakıp milleti rahatsız ediyor ki?

sehir icinde sakn sakn gezerken yakılan sis farları kuralda acıklık var diye ceza yazılabilir demek değil.
Her koyulan kurala bu kadar boynumuz kıldan ince demeye alıştırıldığımız için , her alanda alıyoruz böyle ince inceeeee . saygılarımla