Arkadaşlar dokunmatik ekranlı in-dash montajından sonra elimde olan ve ekranı bozuk olan laptopumu değerlendirmek için arabaya car pc olayına girdim yaklaşık 10 gündür detayları hesapladım gerkli voltaj ve inverter olayını çözdüm.
Şuan kullandığım deneme için olan poğran demo sürüm olduğu için bir takım kısıtlamaları var ama yakında bu proğramının full sürümü elime geçicek.
Laptopu arabada koyacak yer olarak en uygun yer olan arka koltukların ayak basma yerindeki eşya koyma yeri inananılmaz tam cuk diye oturdu,zaten üzerine konulan kapak demirden yapmışlar hiçbir durumda kapak içeri düşmüyor ayrıca ben neolur ne olmaz diye 4 adt kalın küçük sert plastik takozları yerleştirdim.sıcak havalarda bilgisayarın ısınmasını engellemek için ayaklara verilen klıma çıkışı tamda laptopun uzerinde oluyor sadece oradan ufak bir plastik boru takarak o göze yerleştirmek olacak çok basit bir iş.
Şimdi gelelim neler yapabiliyoruz
Sistemi denemek için kurdum laptopda’ki kablosuz net sayesiyle sitenin otoparkından evde olan modem sayesiyle çok hızlı bir şekilde internette cam gibi sörf yapmak mümkün ve resimlerde bizim forum ve mynetin resimlerini koydum.
Bilgisayardaki filimleri ve mp3 leri dinlemek parmağınızın ucunda...navigasyon olayınıda yakınta tam anlamıyla çözmüş olcam şuan navigasyon için bir proğram üzerinde çalışıyorum.
Şimdi gelelim resimlere...
Resimler çok kötü çıktı yakında güzel bir makinayla resimleri aktarıcam