sana tavsiyen spoiLer istiyosan aracı basmaLısın yoksa emin oL araç çok kötü oLur en azından ben böyLe düşünüyorum vede beLki farketmişsindir ön taraf arkadan daha yukarıda
bu yüzden çok tipsiz oLur hiç oLmassa ön tarafı 2 yada 3 cm düşürmen Lazım ki spoiLer işne girebiLesin.yoksa qüzeL oLacaqını sanmıyorum .Far oLayına qeLince anqeL Ler qüzeL far fakat hani doqanLara yapıLır ya herkez görür aynısı yapar o şekiL oLdu bence anqeL aLcaksan arka farLara sakın dokunma arkaLar anqeLLere bence uyum sağLıyo eqer JDM aLıcaksan arkaLarı aynı stiLL yaptır yani JDM qeri ve sinyaL kısmı siyah stop ve park Lar kırmızı çok harika oLuyor...
stop zemini ise ne renk düşünüyorsun sen benim sözümü dinLe abicim önLer ve arkaLar JDM hee bu arada yeni far takımı aLmaktansa önLeri 50 tL ye boyuyorLardı arkaLarda aynıdır kısmen 100 tL ye işi bitirmiş oLursun diqer türLü çok far odersin yada eski arabamda stopLarda oLabiLir resmi ekLemekte hata oLuşuyo sonra ekLerim resmi...
benim yeni aracın fotosu profiL resmi yani ordaki panjuru hiç bi arabada görmedim bi tanesinde gördüm oda h ambLemi vardı yani onu sokunce boşLuk kaLması Lazım eski sahibi bunu hiç biyerde buLamassın demişti ne kadar doqrudur biLemem ...
şunu akLından çıkarma arabayı gorunce içim erisin diyosun
bu oLay bana göre arabayı aLçaLtmadan oLmaz gibime qeLiyor fakat yoLLar kötüymüş.s.s
haa senin zevkin oLduqu için aLışırsın ama biLmem ki

jantLarı kesinLikLe beyaz aL yoksa araba hiç iyi oLmaz ...
laciverte uyan renk vede laciverti açan renk beyaz oLur fakat beyaz bir jantLa bu işi kurtarmış oLursun vede far ne takarsan tak jantın oLayı kurtaracaqını sanıyorum dediğim gibi ya sinyal ve geri vites haznesini siyah üstünü kırmızı yada resmini koyduqum eski aracımdaki gibi 3 d stopLarı tercih et 3d stopLarda çok qüzeL duruyor bi tane lacivertte görmüştü fakat sana şiddetLe tavsiyem JDM...
spoiLer oLarak iLLa aLıcam diyosan orj spoiLer de oLabiLir fena bir şey deqiL...
fakat JDM JDM JDM

konuyu toparLıyayım:
-BeYaz sPooN JanT
-JDM ön ve arka far takımLarı
-mugen stİLL ızgaraLı panjur
-zevKe qöre spoiLer
arabayı aLçaLtmadıqın sürece spoiLer hariç şiddetLe tavsiyeLerim bunLar
buLabiLirsen benim profiLdeki aracın panjuruda şekiL oLur ...