Gönderen Konu: Çaylak Modifiyeciye Yardım Lütfen  (Okunma sayısı 9616 defa)

RoCkWaRyUmM!!!

Ynt: Çaylak Modifiyeciye Yardım Lütfen
« Yanıtla #25 : Ekim 20, 2010, 09:34:52 ÖÖ »
Pearl Grey Monster evde internet yok.. gittim geldim neler yazmışsın ya vall helal olsun sana teşekkür ederim...

spoon jant konusunda hem fikiriz artık replika olanlarından bi şekilde bulacaz. verdiğin son ilandaki jantlar çok küçük duruyo ya onlar kaç inch acaba? yani öyle bir görüntü olacaksa taktırdığına değmez gibi geliyo. Bi de 15'' e lastik olarak ne tavsiye edersin? ebat olarak...

jdm ön farlar güzel ama stop olayını beğenmedim hocam yaaa ne yalan söyleyim. çok basit yani benim orjinal stoplar daha güzel onlardan. ama 3d stop yada şu ledli stoplar filan gayet hoş ne dersin?

panjur olarak mugen stili mi dedin yoksa şu ızgaralı olan mı? mugen ızgaralı demişsin onu anlayamadım ben.

sis de olmazsa olmazlarda mı?

sisler zenon, farlar angel bide biraz daha dikkat cekmek istiosan cakar lamba :D

canguder

« Yanıtla #26 : Ekim 20, 2010, 09:49:02 ÖÖ »
selam kardeşim yazıları tek tek okuyamadım , sana tavsiyem hava filtresi takabilirsin. 15 jant arabayı yormaz ayrıca güzel durur. bunlar dışında honda armalı metal sibop kapağı jant kapağı ufak tefek ayrıntılar olarak düşünebilirsin.

gommes

« Yanıtla #27 : Ekim 20, 2010, 10:35:35 ÖÖ »
teşekkür ederim dostlar;
hava filtresi ve pearl grey monster arkadaşın dediği gibi egzosta ufak değişiklik şart gibi

Mahir TÜRKMEN

« Yanıtla #28 : Ekim 20, 2010, 01:05:27 ÖS »
panjur  angel far stop spoon jant yay plakalık iptali tampon ekleri ve koruma çıta boyaması CAI (hava filtresi) yeterli standarrt :)

PearL GreY MoNsteR

« Yanıtla #29 : Ekim 20, 2010, 05:13:59 ÖS »

son iLanda orjınaL honda jantLarı var onLardanmı bahsediyorsun ???

Lastik konusunda ne yaLan söyLiyim fazLa bir şey biLmiyorum fakat eski aracımda repLica 15" vti jant vardı onda Lastik oLarak Lassa impetus 2sport LastkLer vardı gayet güzeLdi

bendekiLer 195/55 r 15 ti qüzeLdi yani...

stop ise artık dediğiniz gibi ya LedLi yada 3d başka onermem 3D stopLarın seffaf kapLı oLanLarı var yanii dışında pLastik kapLı onLardan aLmayın normaL resmini koyduqum araç gibi buLabiLirseniz daha iyi oLur ...

panjur hani ortada 3 tane diş gibi oLan varya o deqiLde diğeri bomboş ızgaraLı oLan
http://www.modifiye.com.tr/tuning/3519-242-Honda-Civic-99-01-Type-R-Logosuz-Plastik-On-Panjur.aspx

sis istiyorsanız oda JDM aLabiLirsiniz ya orjinaL yuvaLarına göre yada kare şekLinde JDM sis farLarı oLur sis bence arabanın vazgeçiLmezi...

orjinaLe uyanLar 100 tl jdm Ler 130 tl 2 side güzeL sahibinden.com da ararsan buLursun ...
« Son Düzenleme: Ekim 20, 2010, 05:15:08 ÖS Gönderen: PearL GreY MoNsteR »

karapilot

« Yanıtla #30 : Ekim 24, 2010, 10:43:48 ÖÖ »
logosuza hiç ısınamadım yaaa...

momak54

« Yanıtla #31 : Mart 31, 2011, 08:17:46 ÖS »
arkadaşlar bana da yardım lütfen. sonar marka angel farlar nasıldır? alsak sorun çıkarırmı bize acaba? konu hakkında bilgisi olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.