Gönderen Konu: çok çok çok aciiillllll  (Okunma sayısı 2062 defa)

bay honda

çok çok çok aciiillllll
« : Mayıs 15, 2010, 12:37:59 ÖS »
arkadaşlar aracım 2001 cıvıc ies.dün akşam eksozdan (abart) 130 tl  geçirdi amcamlar sağolsunlar....24 saat müddet tanıdı değiştirip trafiğe kontröle gitmam konusunda.yoksa arabanın birdahaki sefere bağlanıcağını söylediler......şimdi  bende sılıncerlı eksoz düşünüyorum ama hiçfikrim yok,oda yasakmı acaba...bide sılıncer takılı iken aracın orj.eksoz u gibimi ses çıkartıyo bunlar.kullanan bilen arkadaşlar acil yardımmmmmm.

kingpeace

Ynt: çok çok çok aciiillllll
« Yanıtla #1 : Mayıs 15, 2010, 02:15:53 ÖS »
arkadaşım sen eniyisi git esli eksozunu taktır git polise sen şimdi listedesin bidaha ki sefere direk alırlar arabanı ve  memurlar sanamerhametli davranmış
burda benim eksozcum anlattıda adamları toparlayıp getirmişkler dükkana eksoz değişimi için yoksa direk bağlicaklarmış
slincerli olayına gelince benimkindede var ama takmıyorum susturuyo baya ama polise bak slinceritaktım diyemessin yemesler :D

a.uz

« Yanıtla #2 : Mayıs 15, 2010, 03:15:25 ÖS »
silencer takılıken baya sesi kesiyo ama bende kararsız kaldım senin adına bende işi garantiye al direk orjinalini tak kafan rahat olsun sonra tekrar silincerli bitane alırsın kafana göre tak sök yaparsın silenceri

Mahir TÜRKMEN

« Yanıtla #3 : Mayıs 15, 2010, 03:34:14 ÖS »
Muhtemelen ilk cevirmede plakaya denk geldigin takdirde sağa çekileceksin tamamen şansa kalmış oluyor işin o listeden silinmeden kurtulman zor gibi ..