Sonradan aklıma geldi ama Dikişleri kırmızı attırsam Type R gibi olacaktı aynı
Alıntı yapılan: Nomad84 - Ekim 21, 2010, 08:06:27 ÖÖSonradan aklıma geldi ama Dikişleri kırmızı attırsam Type R gibi olacaktı aynı bende şimdi kırmızı dikişi söylicektimhatta vites körüğü derisinede kırmızı dikişli güzel olurdu
Alıntı yapılan: sobe_vti - Ekim 21, 2010, 11:35:13 ÖÖAlıntı yapılan: Nomad84 - Ekim 21, 2010, 08:06:27 ÖÖSonradan aklıma geldi ama Dikişleri kırmızı attırsam Type R gibi olacaktı aynı bende şimdi kırmızı dikişi söylicektimhatta vites körüğü derisinede kırmızı dikişli güzel olurduDireksyonu yaptıramayız tabi artık amaVites körüğüne hala yaptırabilirim (: Birden yan kol dayamayı deri kaplatıp az daha dolgunlaştırmayı düşünüyorum Döşemesinde sorun yok ama orj hali cok sert konforsuz (:
Sende sanırım Vtec II var , evet kahverengi deride fark olur göbek rengi dışında ön konsollada uymayabilir.Ama arabanın ön konsol , göğüslük vites topunuzu vs.. kahverengi deri tonunda maun kaplama yaptıracaksan o zaman yakışabilir.Alıntı yapılan: civicci35 - Ekim 19, 2010, 06:14:02 ÖSkahve rengi deride orjinale yakın olurmu acaba göbek ile renk farkı olmasından endişeleniyorum.bu tonlarda göreniniz yada yaptıran varmı?
kahve rengi deride orjinale yakın olurmu acaba göbek ile renk farkı olmasından endişeleniyorum.bu tonlarda göreniniz yada yaptıran varmı?
numarasını pm atarsan sevinirim arkadaşım
aradım ustayı birazdan gidicem ancak fyat 150 olmuş sana yaparız bi ikram diyodu 140 yapar herhalde
ankarada ben buldum 45 tlye yapıyolar
Alıntı yapılan: RoCkWaRyUmM!!! - Kasım 03, 2010, 02:56:42 ÖSankarada ben buldum 45 tlye yapıyolar Hakiki deri değildir sıkıntı yapar dikkat et.. (:
Nomad yaptırdım çok güzel oldu tek sorun gobek yıpranmış olduğu için parlak duruyo yeni deri mat duruyo o farklılık hoş durmuyo ama işçilik çok iyi çok güzel oldu hava karardığı için foto çekemedim gündüz çekerim eklerim 130 aldı bu arada
mersinde veya adanada yokmudur bu işi yapacak biri