Gönderen Konu: Egsoz sesine verilen ceza?  (Okunma sayısı 43507 defa)

Mahir TÜRKMEN

Ynt: Egsoz sesine verilen ceza?
« Yanıtla #25 : Temmuz 15, 2012, 04:51:33 ÖS »
Ankara'da polis denetimi olmadığı için herşey serbest. Yüksek sesli araçlardan artık bıkmış durumdayım şahsen. Tok egzos sesi gelse yine iyi, patlak egzos sesli tofaşlardan bıktım usandım.

bak o cırtlak sesi bende sevmiyorum zevk tabi :)

teachers71

« Yanıtla #26 : Temmuz 15, 2012, 05:15:03 ÖS »
Bi ferrari yada porche geçse onada ceza yazabileceklermi acaba.malum bagajda onlarca aslan taşıyor gibi kükrüyor meret.

rebeloghy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : Temmuz 15, 2012, 06:21:29 ÖS »
cam  filmi cezası ön ve arka camda olmadıgı sürece bal gibi de iptal ettiriliyor arkadas. öyle ben yazarımlar falan sökmüyor bilinçli vatandaşa,,,, koyunlar var memur görüp secde ederler onları karistirmayalim. ha işte ferrari diyen abim ne guzel demis , eksozlu civicten kat kat fazla ses cıkaran spor araclar ne olacak satılmasın o halde bu mudur mantık....

cam filmi konusunu 2 3 ay önce yine tartısmıstık legolas''''' hatırlarsın belki.

diyordum ki benim görüş açımı bozmuyorsa yan camlarımdaki 1-2 numara filmime ''yok icinden silahla mı cıkacaksın ne yapacaksın bilemem diye bahane uydurup ceza yazacak memuru beklerim cevirmeye:))) 
bu bahane de yeni moda sanki terörist yakaliyorlar ya..

hırsız var deyince polis gelmez kırk saat, camında film var hımmmmmmmm diye toplanır 4 tanesi basına... sislerin yanıyor vay terörist diye cullanırlar üstüne...

çevirmelerde vatan kurtaran memurlar siziiiiiiiiiiiii :)

BRKYLDRM

• BURAK YILDIRIM
« Yanıtla #28 : Temmuz 15, 2012, 06:25:32 ÖS »
AH BE HEPİMİZ ARABAYA HEPİMİZ HONDAYA HEPİMİZ MODİFİYEYE EGZOS SESİNE HASTA İNSANLARIZ POLIS CEZA YAZACAK DİYE EGZOS TAKMICAM O SESTEN MAHRUM KALICAM GERİZEKALIMI BU YÜKSEK TORK MAKINALARINI ÜRETEN ADAMLAR GERİZEKALIMIYIZ BİZ BUNLARA GÖNÜLVERİP PARAMIZI HARCIYORUZ

POLIS OLAYINA GELİNCE HER BİRİ KENDİ ŞEKLİNDE DEVLET HER BİRİ KENDİ ŞEKLINDE KANUN YUH ULAN YUH ARTIK YAZIK DEGİLMI ONCA ÖDENEN PARALARA EMEKLERE AMİRİNDEN TELEFON GELIP PEKI AMİRİM EMREDERSİNİZ DİYE Bİ TELEFON GELENE KADAR ASLANLAR

KEŞKE İNSANLIKTAN HAZ ALMAYI DENESENİZ

BU ARADA ARKADAŞLAR POLIS SEVMEM SEVEN ADAMIDA SEVMIYORUM ETRAFIM POLIS KAYNAMASINA RAGMEN ARABAMDA YÜKSEK SESLİ EGSOZ VAR FİLM VAR KAPKARA BU ZEVKTEN KIOM BENI ALI KOYABİLİR KİMSE

alimagar

• şeyhmus bilgiç
« Yanıtla #29 : Temmuz 15, 2012, 06:37:46 ÖS »
dostum benim diğer topic ve mesajlarıma bakarsan kimseyi koyun yerine koymadığımı, aksine açıklayıcı, aydınlatıcı mesajlar yazdığımı görürsün.... sende bir daha nasıl yazacağımı söylemeye kalkma burada, forum babanın malı değil... burada herkes fikirlerini, bildiklerini ve deneyimlerini paylaşır. ki ben hayal mahsulü değil, gerçekleri, böyle bir durumda olacakları yazdım.  ben cam filmine yazılan bir cezayı iptal ettiren arkadaşımdan mahkeme kararını paylaşmasını rica ettim bu forumda. sonuçta hepimiz trafikteyiz ve direksiyon başındayız.... bilmediğimiz şeyler olabilir... ama böyle ukalalık yaparak plakanı vermen ucuz kahramanlığa soyunman, şovmenlik yapman da hiç hoş değil bilmeni isterim... adam atmış gürül gürül egzosu milletin hayatını cehenneme çeviriyor, göz var nizam var ne desibelmetresinden bahsediyorsun sen... orada olsam ve bu şekilde egsozla karşıma çıksan emin ol yazarım tereddütün olmasın... cam filmine yazmıyorum ben, filmin problem olmadığını, araçtakilerin konforunu arttırdığını düşünüyorum.... orada devrem mevrem de yok.. memur sana ruhsatını verip göndermiş, iyi niyet göstermiş bunu bile kendi lehine çevirmeye çalışıyorsun, bakın bana bir şey yapamadılar demeye getiriyorsun... demek ki iyi niyetle yaklaşmamak lazım kimseye... kalkar ruhsatın arasına 50 tl sıkıştırdım ondan gönderdi de dersin şimdi sen...

diğer bir husus madem eşiniz avukat idare hukuku konusunda sizi biraz aydınlatsın... bırak yanlış idari ceza yazan memuru, yanlış iğne vurup da hastanın kalıcı olarak sakatlanmasına neden olan hemşireye bile görevi kötüye kullanmadan işlem yapılmaz. görevi kötüye kullanma, özetle yapması gereken bir işlemi yapmamaktan uygulanır ki size ruhsatı verip te git diyen memur burada görevi kötüye kullanma suçunu işlemiştir.. yanlış bir ceza varsa verilir mahkemeye iptal edilir.. bu işlem memurun sicilini falan da bozmaz. memurun görevini çekinmeden yapabilmesi için memur yaptığı hatalı işlemlerden dolayı yasalarca korunmaktadır. aksi takdirde hiç bir kurumda hiç bir memur korkudan eline kalem kağıt alamazdı... bakın kasıtla yapılmış bir işlemden bahsetmiyorum, lütfen bunu da çarpıtmaya çalışmayın.  

polis memuru değilim, jandarmayım... arkadaşlarımın, forumdaşlarımın aklına takılan, neden böyle dedikleri bir çok konuda yardımcı olmak için yine yazmaya devam edeceğim. siz de memurları aslında kötü niyetle davranan, keyfi muamelede bulunan bireyler olarak tanıtıp milleti yanlış yönlendirmeyi bırakın lütfen...
ağzına sağlık hocam  bu cam filmi konusu yasalar net bi şekilde ortada burda polise yetki verirmiş  cam filmi yasak  bi avukatın dostluk ilşkilerini kullanarak cezasını iptal ettirmiş olabilir   bu kara rsadece o  cezayı    bağlar genel  bi hüküm olmaz bu cezanın yargıtay tarafından onanması lazım  ki herkesi kaplasın  yargıtay  bu yasalar varken  bu mahkeme kararını onamaz   yani arkadaşlar  yasa net ortada lütfen ilgili yasayı bi okuyun

BRKYLDRM

• BURAK YILDIRIM
« Yanıtla #30 : Temmuz 15, 2012, 06:48:37 ÖS »
HEPİMİZ İÇİN GÜZEL BİR ÖRNEK O ZAMAN BU ÜLKEDE BİR KİŞİ BİŞEY YAPTIKTAN SONRA HERKES YAPIYOR VE

ŞÖLE DÜŞÜN MADEM YASAK TÜM DEVLET KURUMU ARAÇLARI FİLMLE KAPLI (((((JANDARMA HARİÇ))))) NEDEN

BU ÜÇLÜ ARASINDAKI AYRIM NİYE

ASKER VATAN KORUDUGU HALDDE GERKE DUYMAZDEN SEN NECİLİKSİN POLİSCİK DİYE SORUYOR MAHKEMEDE :::::) >%6rol

legolas

« Yanıtla #31 : Temmuz 15, 2012, 07:11:57 ÖS »
Tek kelime madem yasalari cok iyi biliyorsun gel bana ceza yaz diyorum yazdigin ilk mesajida okursa ( ise yaramaz ben yazar gecerim o ne yaparsa yapsin diyorsun ) ben bu kelimelerindede senin hic ama hic iyi niyeyli olduguni dusunmuyorum ve sirf kelimelerinden oturu sana ayar kafana gire sen jandarmasin askersin dimi :) gorev yaptigin yet neresi bilmiyorum ama bizim birda cok kotu kulak cekerler yukarda birsey yazdim cezayi kesen memuru arastirirmisin ne olmus diye ben o makbuza kendi imzami atmadigim surece o is olmaz onuda gec ruhsatimi iyi niyet karsiliginda memurdan geri almadim bilgilerimi kullanarak geri aldim beni birakirken onumde ve arkamdaki araclata catir catir yaziyordu cezayi omrumde hic rusvet vermedim bu konudaki yazilarimdada sozu bile gecmedi ama sen rusvet konusunu buraya tasidigin icin bilemiyorum ?? Sitedeki butun yazilarima bak bakalim herhangi bir kahramanligim veya sovmenligim varmi bir kelimemi bul senden ozur dileyecegim..Ama kahraman sensin vatana milleti kurtaran kahraman yazar gecer kahraman..!!!!!

1. yazımı aynen aşağı kopyalıyorum... iyi oku bakalım en yazarım mı demişim eleman der ve yazar mı demişim..

işe yaramaz bu yöntem... ben cezayı yazıyorum, sen ister noter çağır ister mahkemeye iptal davası aç, istersen de imza atma der eleman ve yazaaaaaarrrr....

2. cam filmine kesinlikle ceza yazmıyorum. cam filmi kimseyi rahatsız etmez... hepimizin çoluğu çocuğu var, adamın eşi arabada çocuğunu emziremiyor... ama film çekince rahat rahat işini görüyor bayan... ama egsoz öyle mi sorarım sana???

3. bizim kimseden korkumuz yok, zira korkacağımız bir konu yok, görev yerim tokat.... benim kulağımı çekmeye çalışan adamın elini koparırım.. avukat eşin sana görevli memuru tehdit etmenin cezasını anlatsın...

4. tokat küçük bir şehir, lüx araç olarak bir tane sarı porsche var burada 34 plaka... sende onu bir araştır bakalım son 10 günde sana kim kaç ceza kesti diye bir soruver... :)

5. evet askerim ve bundan gurur duyuyorum. jandarma trafikte görevliyim. bizim bir tane aracımızın camında film yok. hiç bir yerde kahramanım ve vatanı kurtarıyorum demedim. o sizin bir yerlerinizden element uydurma girişiminiz. devletim benim işimi yapmam karşılığında çoluk çocuğuma rızık veriyor, bende naçizane dürüst ve adil bir şekilde işimi yapmaya çalışıyorum.

6. bende 2011 civic sahibiyim ve bu dediğiniz egsoz sesi vs. benimde çok hoşuma gidiyor... ama kafasını ütülediğiniz insanlanlara yazık değil mi? hastası var çoluğu çocuğu var... okumuş adamsın, eşin avukat yakışıyor mu sana, yazıklar olsun demezler mi??

son olarak ilk mesajımı tekrar oku.... yazarım demedim, eleman yazar dedim... ben kendi adıma halden anlayan bir insanım ve o şekilde davranıyorum. para kolay kazanılmıyor, vatandaş yazılar bir cezayı belki çoluğunun çocuğunun rızkından keserek ödüyor. ben bu bilinçle hareket ediyorum değerli arkadaşım...

görev yerimi de yazdım. gel bir kulağımı çekiver... tekrar belirtiyorum, bulunduğun yer görev bölgem dışında, buraya gel gereğini yaparız... hemde tanışmış oluruz.. saygılar....

Antoni54

« Yanıtla #32 : Temmuz 15, 2012, 07:50:02 ÖS »
Tek kelime madem yasalari cok iyi biliyorsun gel bana ceza yaz diyorum yazdigin ilk mesajida okursa ( ise yaramaz ben yazar gecerim o ne yaparsa yapsin diyorsun ) ben bu kelimelerindede senin hic ama hic iyi niyeyli olduguni dusunmuyorum ve sirf kelimelerinden oturu sana ayar kafana gire sen jandarmasin askersin dimi :) gorev yaptigin yet neresi bilmiyorum ama bizim birda cok kotu kulak cekerler yukarda birsey yazdim cezayi kesen memuru arastirirmisin ne olmus diye ben o makbuza kendi imzami atmadigim surece o is olmaz onuda gec ruhsatimi iyi niyet karsiliginda memurdan geri almadim bilgilerimi kullanarak geri aldim beni birakirken onumde ve arkamdaki araclata catir catir yaziyordu cezayi omrumde hic rusvet vermedim bu konudaki yazilarimdada sozu bile gecmedi ama sen rusvet konusunu buraya tasidigin icin bilemiyorum ?? Sitedeki butun yazilarima bak bakalim herhangi bir kahramanligim veya sovmenligim varmi bir kelimemi bul senden ozur dileyecegim..Ama kahraman sensin vatana milleti kurtaran kahraman yazar gecer kahraman..!!!!!

1. yazımı aynen aşağı kopyalıyorum... iyi oku bakalım en yazarım mı demişim eleman der ve yazar mı demişim..

işe yaramaz bu yöntem... ben cezayı yazıyorum, sen ister noter çağır ister mahkemeye iptal davası aç, istersen de imza atma der eleman ve yazaaaaaarrrr....

2. cam filmine kesinlikle ceza yazmıyorum. cam filmi kimseyi rahatsız etmez... hepimizin çoluğu çocuğu var, adamın eşi arabada çocuğunu emziremiyor... ama film çekince rahat rahat işini görüyor bayan... ama egsoz öyle mi sorarım sana???

3. bizim kimseden korkumuz yok, zira korkacağımız bir konu yok, görev yerim tokat.... benim kulağımı çekmeye çalışan adamın elini koparırım.. avukat eşin sana görevli memuru tehdit etmenin cezasını anlatsın...

4. tokat küçük bir şehir, lüx araç olarak bir tane sarı porsche var burada 34 plaka... sende onu bir araştır bakalım son 10 günde sana kim kaç ceza kesti diye bir soruver... :)

5. evet askerim ve bundan gurur duyuyorum. jandarma trafikte görevliyim. bizim bir tane aracımızın camında film yok. hiç bir yerde kahramanım ve vatanı kurtarıyorum demedim. o sizin bir yerlerinizden element uydurma girişiminiz. devletim benim işimi yapmam karşılığında çoluk çocuğuma rızık veriyor, bende naçizane dürüst ve adil bir şekilde işimi yapmaya çalışıyorum.

6. bende 2011 civic sahibiyim ve bu dediğiniz egsoz sesi vs. benimde çok hoşuma gidiyor... ama kafasını ütülediğiniz insanlanlara yazık değil mi? hastası var çoluğu çocuğu var... okumuş adamsın, eşin avukat yakışıyor mu sana, yazıklar olsun demezler mi??

son olarak ilk mesajımı tekrar oku.... yazarım demedim, eleman yazar dedim... ben kendi adıma halden anlayan bir insanım ve o şekilde davranıyorum. para kolay kazanılmıyor, vatandaş yazılar bir cezayı belki çoluğunun çocuğunun rızkından keserek ödüyor. ben bu bilinçle hareket ediyorum değerli arkadaşım...

görev yerimi de yazdım. gel bir kulağımı çekiver... tekrar belirtiyorum, bulunduğun yer görev bölgem dışında, buraya gel gereğini yaparız... hemde tanışmış oluruz.. saygılar....

Türkiyede 34 Plakalı Sarı Veya Başka Bir Renk Ne Kadar Çok Porshe Var Biliyormusun Sen :)) Plakanın Tamamını Ver Trafik Şubeden Sorgulatayım Bakalım Hangi Madde'den Ne Cezası Kesmişsin Pm At Aracın Plakasını Buraya Yazamam Diyorsan :) Biz Askerinde Polisinde Ne Olduğunu Çok Ama Çok İyi Biliyoruz Ben Daha Fazla Parmaklarımı Yormıcam Bu Konuyla İlgili...Sana Bol Şans He Bu Arada Albayın Eşinin Oyun Arkadaşına Kaza Bela Ceza Keseyim Deme Karşısında Esas Duruşa Geçip Bilmiyordum Demek Zorunda Kalırsın Sonra...Sana BoL Şans Dediğim Gibi Burası Türkiye GÜÇLÜ olan Kazanır......

alimagar

• şeyhmus bilgiç
« Yanıtla #33 : Temmuz 15, 2012, 07:54:46 ÖS »
bu kadra basitde kaçmayın burası türkiye  evet burası  türkiye ama eski türkiye deyil  senin o dediğin 90 lı yıllarda geçerli    yeter artık BIRAKIN BURASI TÜRKİYE DEMEYİN   KİM KİMİN KARŞISINDA ESAS DURUŞTA DURUYOR  BU NE BİÇİM SÖZLER   HİÇ YAKIŞMIYOR HİÇ ÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ

Antoni54

« Yanıtla #34 : Temmuz 15, 2012, 08:19:26 ÖS »
bu kadra basitde kaçmayın burası türkiye  evet burası  türkiye ama eski türkiye deyil  senin o dediğin 90 lı yıllarda geçerli    yeter artık BIRAKIN BURASI TÜRKİYE DEMEYİN   KİM KİMİN KARŞISINDA ESAS DURUŞTA DURUYOR  BU NE BİÇİM SÖZLER   HİÇ YAKIŞMIYOR HİÇ ÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ

Sana Ne Oldu Hocam Şimdi Biz İki Kişi Tartışıyoruz Sen Niye Bu Kadar Gerildin :) Evet Türkiye 70'inde Neyse Şimdide Öyle Olayı Siyasete Veya Başka Bir Yere Dökmeyelim..Evet Esas Duruşta Durucak Sonuçta Rütbece Onda Üstün Biri Askeriyede Ve Emniyette Bu İşler Böyle Değilmi ???? Madem Eski Türkiye Değil Git Bakalım Herhangi Bir Devlet Dairesine Saat 4:30'dan Sonra İşini Yaptırabiliyormusun 30 Saniyelik İş İçin Bugün Git Yarın Gel Diyorlar...

legolas

« Yanıtla #35 : Temmuz 15, 2012, 08:49:01 ÖS »
benim yaptığım işin askerlikle, askeri hizmetler ile bir alakası yok... askeri bir hizmet olur, amenna.... albayın eşine de kendisine de bir sıkıntısı varsa cumhuriyet savcısını adres gösteririm arkadaşım... lütfen jandarma ile piyadeyi bir tutmayalım ve karıştırmayalım... bu bir klasiktir.... adamı uyarırsın yapma arkadaşım dersin, yanlış yapıyorsun dersin baka ceza yazacağım dersin... el cevap??? bizde askerlik yaptık!!! e bana mı yaptın? askerlik yapmayan t.c. vatandaşı erkek mi var?? 18 ay askerlik yapan bu konuda uzman görüyor kendisini.... neyze uzar bu konu.... ben türkiyeyi bilmem, tokattan sorumluyum... burdada o aletten de bir tane var? plakasını da nasıl hatırlayayım porsche ile yatıp kalkmıyoruz ya??

sadece türkiyede değil, dünyanın her yerinde güçlü olan kazanır? peki nedir güç? yıldızlar mı? kas gücü mü? para mı? yoksa kalem oynatma yeteneği, işini sağlam yapmak mı? kalem kılıçtan keskin miydi yoksa?

ama ben yine de sebep yokken bana karşı taarruza geçmenizden dolayı bir özür bekliyorum ve hakettiğimi düşünüyorum...

_mecem_

« Yanıtla #36 : Temmuz 15, 2012, 10:30:34 ÖS »
Orta yolu bulmak amacıyla , Canım Türkiyemizde iyi insan olduğu gibi kötü insanda var , Siyaset kanadı , para , çevre gücü olan , iyi insanda var kötü insanda , Devlet görevlisi olup bakanlıkta çalışıp , Polis olup , Mitçi olup , Asker olup , savcı hakim olup iyi işler yapanda var kötü işler yapıp insanı bu ülkeden bıktıranda var...

Bence forumda çok bariz bir hata yada suç olmadan birbirimizi kırmadan , eleştiriye açık olarak düşüncelerimizi paylaşsak tahmin ediyorum daha iyi olucaktır ki hepimiz çok hassas insanlar olduk.......

Öyle bir zamandayız ki herşey insana dert verir sıkıntı getirir olduğu , özelliklede insanın olduğu her yerde , Devletin tam manasıyla devlet olamaması , halkın tam manasıyla bilinçli olamaması , her iki tarafta olan insanları hep birbirine düşürmektedir

başlıkta yazdığı gibi egzoz sesine verilen cezadan yada benzer cezalardan nasıl kaçabileceğimizi uygun bir şekilde anlatıp kalp kırmadan konuyu eski konular arasında bırakmak doğru olucaktır :)

zaten herşey insanın üzerinde sıkıntı dert yapıyor bari biz birbirimizi kırmayalım... ne dersiniz :)

MerT01__civic

« Yanıtla #37 : Temmuz 15, 2012, 10:38:20 ÖS »
her polis kötü değil tabikide. melek gibi olanlarda var :) ben arabalara çok meraklıyım 3.sınıfa gidiyordum kullanmaya başladığımda. tabi 16-17 yaşında ehliyetsiz çıktığım oldu.

tabi 1 2 sıçradım 3.de polis durdurdu.. radara durmuşlar ben radara girmedim ama durdurdu..

anladı tabi.. senin ehliyetin yok dimi dedi :) valla yok abi dedim :)) napim şimdi ceza yazim aracıda bağlim mi dedi ?

abi yapmasan dedim... :) "kaybol 2 saniye içinde kaybol gözüm görmesin çabuk bidaha görmicem" dedi :D

o polise hala dua ederim.

bence bu konuyu daha fazla uzatıp birbirinizi kırmayın :) sabaha kadar tartışsanız bir sonuca varamazsınız malesef.

BRKYLDRM

• BURAK YILDIRIM
« Yanıtla #38 : Temmuz 15, 2012, 10:40:54 ÖS »
SİZE TÜM TÜRKİYENİN BİLDİGİ BİŞEYİ HATIRLATIM

R.TAYYİP ERDOGANIN YEGENİ OT İÇERKEN VE ÜZERİNDE OTLA YAKALANDI KARAKOLDA
BEN BAŞBAKANIN YEGENİYİM VE İÇİCİYİM DEDİ

SONUÇÇÇÇ
 İKİ DKK SONRA SERBEST

MerT01__civic

« Yanıtla #39 : Temmuz 15, 2012, 10:42:22 ÖS »
SİZE TÜM TÜRKİYENİN BİLDİGİ BİŞEYİ HATIRLATIM

R.TAYYİP ERDOGANIN YEGENİ OT İÇERKEN VE ÜZERİNDE OTLA YAKALANDI KARAKOLDA
BEN BAŞBAKANIN YEGENİYİM VE İÇİCİYİM DEDİ

SONUÇÇÇÇ
 İKİ DKK SONRA SERBEST
o konulara hiç girmeyelim valla dicek çok şey var bencede :) bu devirde dayın olacak :D ;)

BRKYLDRM

• BURAK YILDIRIM
« Yanıtla #40 : Temmuz 15, 2012, 10:46:04 ÖS »
AYNEN DAYIN OLCAK YAŞA TAŞA BAŞA GELMİCEN BU DEVİRDE

AMA EGZOS'UMU POLIS CEZA YAZACAK ETRAFTAKILER RAHATSIZ OLACAK FALAN DİYEDE SOKMEMMMMM HERKES KENDİ KEYFİNE BAKSIN KENDİ İŞİNİ YAPSIN

legolas

« Yanıtla #41 : Temmuz 15, 2012, 10:50:32 ÖS »
en azından şu kumandalı olanlardan yaptırın.... icabında sesi kesebilesiniz.....

BRKYLDRM

• BURAK YILDIRIM
« Yanıtla #42 : Temmuz 15, 2012, 10:53:37 ÖS »
ORDAKI SESİ KESTİM DİYELİM MOTORDAN GELEN SES NOLCAK KI OKADARDA ZENGİN DEGİLİM BE NACİZANE MOD YAPMAYA ÇALIŞIYORUM BİDE MAHRUMMU KALIM HEMŞERİM

alimagar

• şeyhmus bilgiç

MerT01__civic

« Yanıtla #44 : Temmuz 15, 2012, 11:00:53 ÖS »
bu arada gecenin 12'sinde sokak arasında gümbür gümbür gezenlere yazsınlar cezayı.. hatta araçlarını bağlasınlar.

carousal

« Yanıtla #46 : Temmuz 16, 2012, 06:56:58 ÖS »
Alıntı
AMA EGZOS'UMU POLIS CEZA YAZACAK ETRAFTAKILER RAHATSIZ OLACAK FALAN DİYEDE SOKMEMMMMM

Eğer çevreyi rahatsız edici boyutta bir ses varsa polis ceza da yazar, aracı da çeker. Olması gereken budur.

Herkesin kanunlar önünde eşit olması lazım, lüks araç ayrımı olmamalı. Belirli bir dB belirlenir, limitin üstünde çıkan araç bağlanır olay bu kadar basit.

Porsche, Ferrari gibi araçların egzost sesleri belirlenen limitin üstündeyse de ithalat yasağı getirirsin, ama devlet bunu yapamıyor. Gerçi piyasada kaç tane Porsche, Ferrari var? Olanlar da zaten İstanbul'da.

Benim asıl rahatsız olduğum, sokak aralarında cirit atan aşırı yüksek sesli, patlak egzoslu araçlar. Bu arabaların bağlanması ve araç sahibine ceza kesilmesi şart.

Evinde yatan hastası var, yaşlısı var, sınavlara çalışanı var, uyuyanı var. Etraftakiler rahatsız olacaksa olsun, bana ne demek BENCİLLİKTİR.

Ana yollarda yap, oto yollarda yap, ama mahalle arasında milleti rahatsız etmeye kimsenin hakkı yok.

baron12

« Yanıtla #47 : Temmuz 16, 2012, 07:19:29 ÖS »
yüksek sesin sana getirisi ne onu anlamadım herkes keyfine bakmış olsaydı dünya diktatörden geçilmezdi yüksek sese kesilen cezalar haksız degil hatta daha bi agırlaştırılmalı sokakta gezen cocuklar artık busesleri duyunca ne yapcklarnı sasırp onca kazaya sebebiyet veryr belki yanlış düşünüyorum kiminize göre ama allah sahıt duydgum her abartı yüksek sesli aracın peşine taklp plakayı alıp direk ihbar edyrm cam filmine eyvallah söz yok her kesim destekler ama yasa var egzoz yasada serbestliği dahi olsa toplum için hiçte hoş degil zır zır zzır nereye kadar

AMA EGZOS'UMU POLIS CEZA YAZACAK ETRAFTAKILER RAHATSIZ OLACAK FALAN DİYEDE SOKMEMMMMM HERKES KENDİ KEYFİNE BAKSIN KENDİ İŞİNİ YAPSIN

legolas

« Yanıtla #48 : Temmuz 16, 2012, 07:56:49 ÖS »
Alıntı
AMA EGZOS'UMU POLIS CEZA YAZACAK ETRAFTAKILER RAHATSIZ OLACAK FALAN DİYEDE SOKMEMMMMM

Eğer çevreyi rahatsız edici boyutta bir ses varsa polis ceza da yazar, aracı da çeker. Olması gereken budur.

Herkesin kanunlar önünde eşit olması lazım, lüks araç ayrımı olmamalı. Belirli bir dB belirlenir, limitin üstünde çıkan araç bağlanır olay bu kadar basit.

Porsche, Ferrari gibi araçların egzost sesleri belirlenen limitin üstündeyse de ithalat yasağı getirirsin, ama devlet bunu yapamıyor. Gerçi piyasada kaç tane Porsche, Ferrari var? Olanlar da zaten İstanbul'da.

Benim asıl rahatsız olduğum, sokak aralarında cirit atan aşırı yüksek sesli, patlak egzoslu araçlar. Bu arabaların bağlanması ve araç sahibine ceza kesilmesi şart.

Evinde yatan hastası var, yaşlısı var, sınavlara çalışanı var, uyuyanı var. Etraftakiler rahatsız olacaksa olsun, bana ne demek BENCİLLİKTİR.

Ana yollarda yap, oto yollarda yap, ama mahalle arasında milleti rahatsız etmeye kimsenin hakkı yok.

+1

legolas

« Yanıtla #49 : Temmuz 16, 2012, 07:57:10 ÖS »
yüksek sesin sana getirisi ne onu anlamadım herkes keyfine bakmış olsaydı dünya diktatörden geçilmezdi yüksek sese kesilen cezalar haksız degil hatta daha bi agırlaştırılmalı sokakta gezen cocuklar artık busesleri duyunca ne yapcklarnı sasırp onca kazaya sebebiyet veryr belki yanlış düşünüyorum kiminize göre ama allah sahıt duydgum her abartı yüksek sesli aracın peşine taklp plakayı alıp direk ihbar edyrm cam filmine eyvallah söz yok her kesim destekler ama yasa var egzoz yasada serbestliği dahi olsa toplum için hiçte hoş degil zır zır zzır nereye kadar

+1 katılmamak mümkün mü?