Tek kelime madem yasalari cok iyi biliyorsun gel bana ceza yaz diyorum yazdigin ilk mesajida okursa ( ise yaramaz ben yazar gecerim o ne yaparsa yapsin diyorsun ) ben bu kelimelerindede senin hic ama hic iyi niyeyli olduguni dusunmuyorum ve sirf kelimelerinden oturu sana ayar kafana gire sen jandarmasin askersin dimi
gorev yaptigin yet neresi bilmiyorum ama bizim birda cok kotu kulak cekerler yukarda birsey yazdim cezayi kesen memuru arastirirmisin ne olmus diye ben o makbuza kendi imzami atmadigim surece o is olmaz onuda gec ruhsatimi iyi niyet karsiliginda memurdan geri almadim bilgilerimi kullanarak geri aldim beni birakirken onumde ve arkamdaki araclata catir catir yaziyordu cezayi omrumde hic rusvet vermedim bu konudaki yazilarimdada sozu bile gecmedi ama sen rusvet konusunu buraya tasidigin icin bilemiyorum ?? Sitedeki butun yazilarima bak bakalim herhangi bir kahramanligim veya sovmenligim varmi bir kelimemi bul senden ozur dileyecegim..Ama kahraman sensin vatana milleti kurtaran kahraman yazar gecer kahraman..!!!!!
1. yazımı aynen aşağı kopyalıyorum... iyi oku bakalım en yazarım mı demişim eleman der ve yazar mı demişim..
işe yaramaz bu yöntem... ben cezayı yazıyorum, sen ister noter çağır ister mahkemeye iptal davası aç, istersen de imza atma der eleman ve yazaaaaaarrrr....
2. cam filmine kesinlikle ceza yazmıyorum. cam filmi kimseyi rahatsız etmez... hepimizin çoluğu çocuğu var, adamın eşi arabada çocuğunu emziremiyor... ama film çekince rahat rahat işini görüyor bayan... ama egsoz öyle mi sorarım sana???
3. bizim kimseden korkumuz yok, zira korkacağımız bir konu yok, görev yerim tokat.... benim kulağımı çekmeye çalışan adamın elini koparırım.. avukat eşin sana görevli memuru tehdit etmenin cezasını anlatsın...
4. tokat küçük bir şehir, lüx araç olarak bir tane sarı porsche var burada 34 plaka... sende onu bir araştır bakalım son 10 günde sana kim kaç ceza kesti diye bir soruver...

5. evet askerim ve bundan gurur duyuyorum. jandarma trafikte görevliyim. bizim bir tane aracımızın camında film yok. hiç bir yerde kahramanım ve vatanı kurtarıyorum demedim. o sizin bir yerlerinizden element uydurma girişiminiz. devletim benim işimi yapmam karşılığında çoluk çocuğuma rızık veriyor, bende naçizane dürüst ve adil bir şekilde işimi yapmaya çalışıyorum.
6. bende 2011 civic sahibiyim ve bu dediğiniz egsoz sesi vs. benimde çok hoşuma gidiyor... ama kafasını ütülediğiniz insanlanlara yazık değil mi? hastası var çoluğu çocuğu var... okumuş adamsın, eşin avukat yakışıyor mu sana, yazıklar olsun demezler mi??
son olarak ilk mesajımı tekrar oku.... yazarım demedim, eleman yazar dedim... ben kendi adıma halden anlayan bir insanım ve o şekilde davranıyorum. para kolay kazanılmıyor, vatandaş yazılar bir cezayı belki çoluğunun çocuğunun rızkından keserek ödüyor. ben bu bilinçle hareket ediyorum değerli arkadaşım...
görev yerimi de yazdım. gel bir kulağımı çekiver... tekrar belirtiyorum, bulunduğun yer görev bölgem dışında, buraya gel gereğini yaparız... hemde tanışmış oluruz.. saygılar....