bu arada gecenin 12'sinde sokak arasında gümbür gümbür gezenlere yazsınlar cezayı.. hatta araçlarını bağlasınlar.
ondan ses gelmıyor dimi
yüksek sesin sana getirisi ne onu anlamadım herkes keyfine bakmış olsaydı dünya diktatörden geçilmezdi yüksek sese kesilen cezalar haksız degil hatta daha bi agırlaştırılmalı sokakta gezen cocuklar artık busesleri duyunca ne yapcklarnı sasırp onca kazaya sebebiyet veryr belki yanlış düşünüyorum kiminize göre ama allah sahıt duydgum her abartı yüksek sesli aracın peşine taklp plakayı alıp direk ihbar edyrm cam filmine eyvallah söz yok her kesim destekler ama yasa var egzoz yasada serbestliği dahi olsa toplum için hiçte hoş degil zır zır zzır nereye kadar Alıntı yapılan: BRKYLDRM - Temmuz 15, 2012, 10:46:04 ÖSAYNEN DAYIN OLCAK YAŞA TAŞA BAŞA GELMİCEN BU DEVİRDEAMA EGZOS'UMU POLIS CEZA YAZACAK ETRAFTAKILER RAHATSIZ OLACAK FALAN DİYEDE SOKMEMMMMM HERKES KENDİ KEYFİNE BAKSIN KENDİ İŞİNİ YAPSIN
AYNEN DAYIN OLCAK YAŞA TAŞA BAŞA GELMİCEN BU DEVİRDEAMA EGZOS'UMU POLIS CEZA YAZACAK ETRAFTAKILER RAHATSIZ OLACAK FALAN DİYEDE SOKMEMMMMM HERKES KENDİ KEYFİNE BAKSIN KENDİ İŞİNİ YAPSIN
YA SİZ BU İŞTEN ANLAMIYORSUNUZ YADA ARAÇLARINIZA ÖGLESİNE BİNİP GEÇİYORSUNUZ MOTURUN EGSOZ A KATTIGI O HAVAYI HİSSETMEDİKTEN SONRA O BASARKEN ZEVK ALMADIKTAN SONRA ALTINDAKI ARAÇ NEYE YARIYOR +++++
Alıntı yapılan: BRKYLDRM - Temmuz 17, 2012, 04:58:05 ÖSYA SİZ BU İŞTEN ANLAMIYORSUNUZ YADA ARAÇLARINIZA ÖGLESİNE BİNİP GEÇİYORSUNUZ MOTURUN EGSOZ A KATTIGI O HAVAYI HİSSETMEDİKTEN SONRA O BASARKEN ZEVK ALMADIKTAN SONRA ALTINDAKI ARAÇ NEYE YARIYOR +++++Demek ki aracın zaten güçlü değil ki ses alabilmek için egzoza başvuruyorsun. Güçlü arabanın sesi egzozdan değil motordan çıkar, şayet bir arabanın egzoz sesi motor sesinden fazlaysa ondan zevk almam zaten o sadece kuru gürültüdür. Kimseyi de ezik bir egzoz sesi ile rahatsız etmeye de hakkın yok. Foruma daha bir ay önce kayıt olmuşsun burada ileri geri sokak ağzı ile bilip bilmeden savuruyorsun.
o arkadaş yazılarına biraz daha dikkat edip yazabilirdi katılıyorum ama bu sen yeni üyesin sen eski üyesin olayına bi anlam getiremedim. buna göre mi yargılanıyor insanlar bilgileri düşünceleri buna göre mi ölçülüyor. amacım tartışma çıkarmak değil. biri hata yaptı diye sizde hatalı bir tavırla karşılık veriyosunuz
Alıntı yapılan: hangover - Temmuz 19, 2012, 08:33:07 ÖSo arkadaş yazılarına biraz daha dikkat edip yazabilirdi katılıyorum ama bu sen yeni üyesin sen eski üyesin olayına bi anlam getiremedim. buna göre mi yargılanıyor insanlar bilgileri düşünceleri buna göre mi ölçülüyor. amacım tartışma çıkarmak değil. biri hata yaptı diye sizde hatalı bir tavırla karşılık veriyosunuz
EYWLLH BEN DUMAN EDİYORUM TAMAM KATILIYORUM AMA KARŞIMDAKINI KÜÇÜMSEMIYORUM FARKINDAYSAN