Gönderen Konu: Egsoz sesine verilen ceza?  (Okunma sayısı 43505 defa)

BRKYLDRM

• BURAK YILDIRIM
Ynt: Egsoz sesine verilen ceza?
« Yanıtla #50 : Temmuz 17, 2012, 04:58:05 ÖS »
YA  SİZ BU İŞTEN ANLAMIYORSUNUZ YADA ARAÇLARINIZA ÖGLESİNE BİNİP GEÇİYORSUNUZ MOTURUN EGSOZ A KATTIGI O HAVAYI HİSSETMEDİKTEN SONRA O BASARKEN ZEVK ALMADIKTAN SONRA ALTINDAKI ARAÇ NEYE YARIYOR

+++++

BRKYLDRM

• BURAK YILDIRIM
« Yanıtla #51 : Temmuz 17, 2012, 04:59:10 ÖS »
bu arada gecenin 12'sinde sokak arasında gümbür gümbür gezenlere yazsınlar cezayı.. hatta araçlarını bağlasınlar.

İŞTE BUNDA HAKLI

baron12

« Yanıtla #52 : Temmuz 17, 2012, 05:08:37 ÖS »
sese meraklı olan egzos yerine filtre olayına girer motordan zevk almaya çalışır

BRKYLDRM

• BURAK YILDIRIM
« Yanıtla #53 : Temmuz 17, 2012, 05:45:31 ÖS »
ondan ses gelmıyor dimi :)

baron12

« Yanıtla #54 : Temmuz 17, 2012, 06:33:33 ÖS »
en azından rahatsız edecek sekilde olmaz
ondan ses gelmıyor dimi :)

BRKYLDRM

• BURAK YILDIRIM
« Yanıtla #55 : Temmuz 17, 2012, 06:34:49 ÖS »
HAKLISIN

Mehmetttt

« Yanıtla #56 : Temmuz 17, 2012, 07:17:17 ÖS »
yüksek sesin sana getirisi ne onu anlamadım herkes keyfine bakmış olsaydı dünya diktatörden geçilmezdi yüksek sese kesilen cezalar haksız degil hatta daha bi agırlaştırılmalı sokakta gezen cocuklar artık busesleri duyunca ne yapcklarnı sasırp onca kazaya sebebiyet veryr belki yanlış düşünüyorum kiminize göre ama allah sahıt duydgum her abartı yüksek sesli aracın peşine taklp plakayı alıp direk ihbar edyrm cam filmine eyvallah söz yok her kesim destekler ama yasa var egzoz yasada serbestliği dahi olsa toplum için hiçte hoş degil zır zır zzır nereye kadar
AYNEN DAYIN OLCAK YAŞA TAŞA BAŞA GELMİCEN BU DEVİRDE

AMA EGZOS'UMU POLIS CEZA YAZACAK ETRAFTAKILER RAHATSIZ OLACAK FALAN DİYEDE SOKMEMMMMM HERKES KENDİ KEYFİNE BAKSIN KENDİ İŞİNİ YAPSIN
+1 baron12'ye katılmamak elde değil. Kişinin özgürlüğü, başka bir kişinin özgürlüğünün başladığı yerde biter. Sınırsız özgürlük yoktur. Kamunun özgürlüğü bireysel özgürlükten üstündür.

ekuzdere

« Yanıtla #57 : Temmuz 18, 2012, 12:56:32 ÖÖ »
YA  SİZ BU İŞTEN ANLAMIYORSUNUZ YADA ARAÇLARINIZA ÖGLESİNE BİNİP GEÇİYORSUNUZ MOTURUN EGSOZ A KATTIGI O HAVAYI HİSSETMEDİKTEN SONRA O BASARKEN ZEVK ALMADIKTAN SONRA ALTINDAKI ARAÇ NEYE YARIYOR

+++++
Demek ki aracın zaten güçlü değil ki ses alabilmek için egzoza başvuruyorsun. Güçlü arabanın sesi egzozdan değil motordan çıkar, şayet bir arabanın egzoz sesi motor sesinden fazlaysa ondan zevk almam zaten o sadece kuru gürültüdür. Kimseyi de ezik bir egzoz sesi ile rahatsız etmeye de hakkın yok. Foruma daha bir ay önce kayıt olmuşsun burada ileri geri sokak ağzı ile bilip bilmeden savuruyorsun.

baron12

« Yanıtla #58 : Temmuz 18, 2012, 08:34:28 ÖS »

+++++
Demek ki aracın zaten güçlü değil ki ses alabilmek için egzoza başvuruyorsun. Güçlü arabanın sesi egzozdan değil motordan çıkar, şayet bir arabanın egzoz sesi motor sesinden fazlaysa ondan zevk almam zaten o sadece kuru gürültüdür. Kimseyi de ezik bir egzoz sesi ile rahatsız etmeye de hakkın yok. Foruma daha bir ay önce kayıt olmuşsun burada ileri geri sokak ağzı ile bilip bilmeden savuruyorsun.
>=ok >=ok >=ok >=ok >=ok

BRKYLDRM

• BURAK YILDIRIM
« Yanıtla #59 : Temmuz 19, 2012, 05:16:05 ÖS »
VAY ARKADAŞ BİR ÖNCE ÜYE OLDUK DİYE NEYİN TAFRASI BU SEN GEL İSTERSEN MOTORLA EGZOSUN BİRLEŞTİGİ NOKTADAN ANLATAYIM OLAYI HEADERS I TAKINCA MOTOR DİNLİYOR DİMİ Bİ GIDIN İŞİNİZİ ÖGRENINDE GELIN

ekuzdere

« Yanıtla #60 : Temmuz 19, 2012, 05:19:17 ÖS »
Senin hataların ilk öğretim 2. sınıfa kadar dayanıyor galiba, okuma yazmayı da tam öğrenememişsin. Neyse yazık olmuş, sende bir git kursa falan yazıl, bu yaşta küçük düşme her yerde.

BRKYLDRM

• BURAK YILDIRIM
« Yanıtla #61 : Temmuz 19, 2012, 05:27:57 ÖS »
HAKLISIN NE DİYİM SANA BEN ŞİMDİ BİLEMEDİM Kİ

Mehmetttt

« Yanıtla #62 : Temmuz 19, 2012, 06:26:35 ÖS »
brkyldrm, öncelikle foruma kendinizi tanıtınız. http://www.teamhondaturkey.com/forum/sizi_taniyalim/yeni_uyelerin_dikkatine-t3183.0.html
Büyük harflerle yazmak forum kurallarına uymamaktadır. Büyük harf kullanımı forumlarda bağırmak anlamına gelmektedir. http://www.teamhondaturkey.com/forum/duyurular/uyari_forum_icerisinde_kucuk_harf_kullanimi-t5112.0.html
Arkadaşlara katılmamak elde değil, yazdıklarınıza daha dikkat ediniz.
« Son Düzenleme: Temmuz 19, 2012, 06:28:35 ÖS Gönderen: Mehmetttt »

baron12

« Yanıtla #63 : Temmuz 19, 2012, 07:13:03 ÖS »
herkes işi öğrendi yolunu aldı amacımız yeni pişkinlere yol göstermek

hangover

« Yanıtla #64 : Temmuz 19, 2012, 08:33:07 ÖS »
o arkadaş yazılarına biraz daha dikkat edip yazabilirdi katılıyorum ama bu sen yeni üyesin sen eski üyesin olayına bi anlam getiremedim. buna göre mi yargılanıyor insanlar bilgileri düşünceleri buna göre mi ölçülüyor.

amacım tartışma çıkarmak değil. biri hata yaptı diye sizde hatalı bir tavırla karşılık veriyosunuz

BRKYLDRM

• BURAK YILDIRIM
« Yanıtla #65 : Temmuz 19, 2012, 08:35:09 ÖS »
SEN NEYİN PİŞKİNLİGİNİ YAŞAYIP KIME YOL VERİYOSUN SEN NEYİN HAYRINIDASIN Bİ GİT İŞİNE HEP BEN BİLİYORUM HEP BEN BİLİYORUM BİLDİGİN İÇİN YENİ ARABAYA BİNİYOSUN DİMİ

BRKYLDRM

• BURAK YILDIRIM
« Yanıtla #66 : Temmuz 19, 2012, 08:35:44 ÖS »
VE UNUTTUMMMM YUHHH

baron12

« Yanıtla #67 : Temmuz 19, 2012, 08:37:36 ÖS »
en azında kendimden çok toplumu düşünen biriyim senin gibi keyfim için duman eden degilm

BRKYLDRM

• BURAK YILDIRIM
« Yanıtla #68 : Temmuz 19, 2012, 08:46:23 ÖS »
EYWLLH BEN DUMAN EDİYORUM TAMAM KATILIYORUM AMA KARŞIMDAKINI KÜÇÜMSEMIYORUM FARKINDAYSAN

BRKYLDRM

• BURAK YILDIRIM
« Yanıtla #69 : Temmuz 19, 2012, 08:46:56 ÖS »
o arkadaş yazılarına biraz daha dikkat edip yazabilirdi katılıyorum ama bu sen yeni üyesin sen eski üyesin olayına bi anlam getiremedim. buna göre mi yargılanıyor insanlar bilgileri düşünceleri buna göre mi ölçülüyor.

amacım tartışma çıkarmak değil. biri hata yaptı diye sizde hatalı bir tavırla karşılık veriyosunuz

baron12

« Yanıtla #70 : Temmuz 19, 2012, 08:54:13 ÖS »
haklı olabilirsin:)

baron12

« Yanıtla #71 : Temmuz 19, 2012, 09:01:00 ÖS »
seni ben küçümsemedim sadece bir yanlışdan dönmeni istedim maddi durumun eyimi kötümü bilmiyorum en kötü olarak düşünerek aracına egzoz taktırma dedim topluma zararlı bunu sende farkındasın ama gençlik kan hızlı akyr ne yapsam etsem diye diye tırmandryr kendini ama bi düşün egzos taktın üç yüz beşyüz bin herneyse polis yakladı 3 5 yüzde o ceza yazdı aracını men etdi 200 de çekici bi dünya oto park parası tr de araçlar saglam cekilmyr ordan aracı saglam alabiliecegn mechu kaba taslak bir hesap yaparsak altındaki aracın asagı yukarı katılımı kadar paran boşa gider EH be güzel kardeşim ktü dediysem de ki kötü ha beni sizin düşünceniz fikirleriniz baglamaz deseydin konuyu acmazdın demekki bir beklentin varki yamsn zamanında bende yaptm büyük ders aldım baskasının yanmasını istemyrm muayene cart curt da cabası
EYWLLH BEN DUMAN EDİYORUM TAMAM KATILIYORUM AMA KARŞIMDAKINI KÜÇÜMSEMIYORUM FARKINDAYSAN
« Son Düzenleme: Temmuz 19, 2012, 09:03:20 ÖS Gönderen: baron12 »

BRKYLDRM

• BURAK YILDIRIM
« Yanıtla #72 : Temmuz 19, 2012, 09:09:43 ÖS »
AH BE FARKINDAYSAN BEN YAPARIM BEN EDERİM DİYORUM VE PĞOLİSE NASIL GICIK OLDUGUMDAN BAHSEDİYORUM KONU BUREALARA GELENE KADAR VE POLIS ZATEN HER B..K'A KARIŞIYOR NE YAPSAN NE ETSEN
BEN KARAKOLUN YANINDA OTURUYORUM ETRAFIM POLIS KAYNIYOR İÇLERİNDE BİR ÇOK ABİMİZ OLMASINA ORAGMEN UYUZ OLUYORUM ÇÜNKİ HİÇ BİR İŞE YARAMIYORLAR VE INATLARINA TAKTIRDIM O EGSOZU SÖKMEYE HİÇ NİYETİM YOK BUNU DEMEYE ÇALIŞIYORUM AMA SEN YA BEN RAHATSIZ OLUYORUM DİYOSUN HERKES KEYFİNE BAKSIN DİYORUM BENDE 3LE 5 LE OLACAK İŞLER DEGİL BUNLAR BEN PARAMI DÖKTÜM ALDIM Bİ HEADERS TAKTIM ONUNDA KEYFİNİ POLIS YÜZÜNDEN ÇIKARTAMICAKMIYIM TABİKIDE ÇIKARTTICAM BUDA BENIM ÖZGÜRLÜGÜM

MADEM YASAK SATIŞINI YASAKLASINBU TARZ ŞEYLERİN BİZDE İNANALIM CİDDİYETLERİNE
« Son Düzenleme: Temmuz 19, 2012, 09:10:30 ÖS Gönderen: BRKYLDRM »

baron12

« Yanıtla #73 : Temmuz 19, 2012, 09:11:21 ÖS »
ne dym kardesim herkes kendi bildğnden vazgeçmezmiş

BRKYLDRM

• BURAK YILDIRIM
« Yanıtla #74 : Temmuz 19, 2012, 09:12:04 ÖS »
şükür be kardeşimmm şükürrrrr