Gönderen Konu: Egsoz sesine verilen ceza?  (Okunma sayısı 43513 defa)

legolas

Ynt: Egsoz sesine verilen ceza?
« Yanıtla #75 : Temmuz 20, 2012, 06:40:42 ÖS »

MADEM YASAK SATIŞINI YASAKLASINBU TARZ ŞEYLERİN BİZDE İNANALIM CİDDİYETLERİNE

her şeyi de devletten beklemeyin yav..:)

carousal

« Yanıtla #76 : Temmuz 20, 2012, 06:51:10 ÖS »
-3
« Son Düzenleme: Temmuz 20, 2012, 06:52:30 ÖS Gönderen: carousal »

baron12

« Yanıtla #77 : Temmuz 20, 2012, 09:35:33 ÖS »
merak etdgm madem kendi bildgni yapacaktın konuyu neden actın
AH BE FARKINDAYSAN BEN YAPARIM BEN EDERİM DİYORUM VE PĞOLİSE NASIL GICIK OLDUGUMDAN BAHSEDİYORUM KONU BUREALARA GELENE KADAR VE POLIS ZATEN HER B..K'A KARIŞIYOR NE YAPSAN NE ETSEN
BEN KARAKOLUN YANINDA OTURUYORUM ETRAFIM POLIS KAYNIYOR İÇLERİNDE BİR ÇOK ABİMİZ OLMASINA ORAGMEN UYUZ OLUYORUM ÇÜNKİ HİÇ BİR İŞE YARAMIYORLAR VE INATLARINA TAKTIRDIM O EGSOZU SÖKMEYE HİÇ NİYETİM YOK BUNU DEMEYE ÇALIŞIYORUM AMA SEN YA BEN RAHATSIZ OLUYORUM DİYOSUN HERKES KEYFİNE BAKSIN DİYORUM BENDE 3LE 5 LE OLACAK İŞLER DEGİL BUNLAR BEN PARAMI DÖKTÜM ALDIM Bİ HEADERS TAKTIM ONUNDA KEYFİNİ POLIS YÜZÜNDEN ÇIKARTAMICAKMIYIM TABİKIDE ÇIKARTTICAM BUDA BENIM ÖZGÜRLÜGÜM

legolas

« Yanıtla #78 : Temmuz 21, 2012, 04:05:36 ÖS »
hiç bir işe yaramıyorlar dediğin polisler 24 saat iş bıraksalar neler oluru düşünebiliyormusun brk?? altındaki arabanı alır giderler dostum.... dahasını da yaparlar da söylemeye dilim varmıyor....

tttolga

« Yanıtla #79 : Temmuz 21, 2012, 04:14:05 ÖS »
AH BE FARKINDAYSAN BEN YAPARIM BEN EDERİM DİYORUM VE PĞOLİSE NASIL GICIK OLDUGUMDAN BAHSEDİYORUM KONU BUREALARA GELENE KADAR VE POLIS ZATEN HER B..K'A KARIŞIYOR NE YAPSAN NE ETSEN
BEN KARAKOLUN YANINDA OTURUYORUM ETRAFIM POLIS KAYNIYOR İÇLERİNDE BİR ÇOK ABİMİZ OLMASINA ORAGMEN UYUZ OLUYORUM ÇÜNKİ HİÇ BİR İŞE YARAMIYORLAR VE INATLARINA TAKTIRDIM O EGSOZU SÖKMEYE HİÇ NİYETİM YOK BUNU DEMEYE ÇALIŞIYORUM AMA SEN YA BEN RAHATSIZ OLUYORUM DİYOSUN HERKES KEYFİNE BAKSIN DİYORUM BENDE 3LE 5 LE OLACAK İŞLER DEGİL BUNLAR BEN PARAMI DÖKTÜM ALDIM Bİ HEADERS TAKTIM ONUNDA KEYFİNİ POLIS YÜZÜNDEN ÇIKARTAMICAKMIYIM TABİKIDE ÇIKARTTICAM BUDA BENIM ÖZGÜRLÜGÜM

konuyu başka bir arkadaşımız açtı

baron12

« Yanıtla #80 : Temmuz 21, 2012, 04:16:05 ÖS »
aramızdaki söyleşiye niye katıldgnı merak etdm madem yasak ben yasakları çiğnerim polisimizin elinde hiç bir sey yok yasa var düzen var sonuna kadar haklılar

konuyu başka bir arkadaşımız açtı

BRKYLDRM

• BURAK YILDIRIM
« Yanıtla #81 : Temmuz 21, 2012, 05:41:55 ÖS »
bence oturup hergün halınıze aglayın be polıs kanunu uygulasa bende zaten herkes gıbı kabullenıcem ama kendilerince kendi fikirlerini ortaya koyup ben kanunum diyerek milleti eziyorlar buna kım hayır diyebilir

ilk önce konuyu takıp et ondan sonra yaz konuyu benım açmadıgım barız bellı ve ven kendi fikrimi ortaya koyuyorum bu yuzden kımene sana bişey diyen varmı yok

BRKYLDRM

• BURAK YILDIRIM
« Yanıtla #82 : Temmuz 21, 2012, 05:48:45 ÖS »
hiç bir işe yaramıyorlar dediğin polisler 24 saat iş bıraksalar neler oluru düşünebiliyormusun brk?? altındaki arabanı alır giderler dostum.... dahasını da yaparlar da söylemeye dilim varmıyor....

aga polısın adı var sadece bir çok yerde işe bile yaramıyorlar sabaha kadar arabanın içinde yattıklarını biliyorum ben daha ne diim polısın yanındakı arabayı çalıyor hırsız sen burdaydın nasıl oldu diye sordugundada ben görmedim bilmiyorum diyor amiri gelıp napıyosun diye soruyor kımlık kontrolu yapıyorduk ama ben gördüm uyuyordu bölemı oluyor polıslık

baron12

« Yanıtla #83 : Temmuz 21, 2012, 06:37:56 ÖS »
allah senin zihniyetinde bir kaç kiş daha karşıma çıkarmasın sen gece osururken onlar keyfinden mi devriye atyrlar nöbet tutuyorlar
bence oturup hergün halınıze aglayın be polıs kanunu uygulasa bende zaten herkes gıbı kabullenıcem ama kendilerince kendi fikirlerini ortaya koyup ben kanunum diyerek milleti eziyorlar buna kım hayır diyebilir

ilk önce konuyu takıp et ondan sonra yaz konuyu benım açmadıgım barız bellı ve ven kendi fikrimi ortaya koyuyorum bu yuzden kımene sana bişey diyen varmı yok

alimagar

• şeyhmus bilgiç
« Yanıtla #84 : Temmuz 21, 2012, 06:44:02 ÖS »
polise bu kadar ön yargılı yaklaşmak ne diceğimi bilemiyorum onlarda bi insan onların ailesi  bi sosyal hayatı olan kişiler  birazda kendini  onların yerine koy

BRKYLDRM

• BURAK YILDIRIM
« Yanıtla #85 : Temmuz 21, 2012, 08:03:40 ÖS »
koyuyorum koydum da bir çok kez ama bırakın bu işleri kafanızdakıleri dogru düzgün söyleyin de bilelim herkes işini yapıyor devriyede atıcak dolaşıcakta ben işini hakkıyla yapana zaten saygı duyuyorum ama şu bi gerçekkı istisnalar kaideyi bozmuyor orkadaşlar

legolas

« Yanıtla #86 : Temmuz 22, 2012, 10:18:47 ÖS »
bu sözlere söyleyecek çok şey varda, kavga çıkacak...

Mehmetttt

« Yanıtla #87 : Temmuz 22, 2012, 11:12:02 ÖS »
bu sözlere söyleyecek çok şey varda, kavga çıkacak...
+1 Arkadaşın kafasında yumrular var ne anlatsan ne desen boş tutturmuş bir türkü gidiyor. Mevlana ne güzel demiş "Her lâfa verilecek bir cevabım var.Lâkin; bir bakarım lâf lâf mı diye , bir de bakarım söyleyen adam mı diye."  Laflar laf değil o yüzden cevaba da gerek yok.

BRKYLDRM

• BURAK YILDIRIM
« Yanıtla #88 : Temmuz 23, 2012, 05:46:28 ÖS »
NE BENIM ADAMLIGIMLA SİZİN NEDE SİZİN ADAMLINIZLA BENIM İŞİM YOK BEN FİKRİMİ SAVUNUYORUM SİZDE SAVUNUN OLAYI BAŞKA Bİ BOYUTA TAŞIMANIN NE ALEMI VAR DAHA DÜN Kİ HABERLERE Bİ BAKIN POLISIN NASIL İŞE YARADIGINI GÖRÜRSÜNÜZ ÜMRANIYEDE

Mehmetttt

« Yanıtla #89 : Temmuz 23, 2012, 06:15:30 ÖS »
Sizin adamlığınıza bir şey diyen yok, iyi okusaydınız sizin laflarınıza, konuşmanıza bilip bilmeden savurmalarınıza lafımız olduğunu anlardınız. 230.000 personele sahip bir kurumun kaç çalışanını gördünüz ki böyle savurup savurup geçiyorsunuz? Laf laf laf ...
« Son Düzenleme: Temmuz 23, 2012, 06:17:41 ÖS Gönderen: Mehmetttt »

BRKYLDRM

• BURAK YILDIRIM
« Yanıtla #90 : Temmuz 23, 2012, 08:13:28 ÖS »
BENCEDE LAF LAF LAF

_mecem_

« Yanıtla #91 : Temmuz 23, 2012, 09:10:36 ÖS »
Kötülemek amaçlı söylemiyorum ama poliste bizim gibi insan olamaz , hata yapmak gibi bir özrü yoktur , Devlet kadrosunda bulunan kimse önce insanlığını bahane edemez , önce görevdir , görevde Devletin halkına hizmetidir , Hizmetide ne şekilde yaptıklarını çok iyi biliyoruz da söylediğiniz gibi kavga çıkmasın diye susuyoruz , yine susuyoruz , biraz daha susucaz ............

BRKYLDRM

• BURAK YILDIRIM
« Yanıtla #92 : Temmuz 24, 2012, 04:09:12 ÖÖ »
NE BENIM ADAMLIGIMLA SİZİN NEDE SİZİN ADAMLINIZLA BENIM İŞİM YOK BEN FİKRİMİ SAVUNUYORUM SİZDE SAVUNUN OLAYI BAŞKA Bİ BOYUTA TAŞIMANIN NE ALEMI VAR DAHA DÜN Kİ HABERLERE Bİ BAKIN POLISIN NASIL İŞE YARADIGINI GÖRÜRSÜNÜZ ÜMRANIYEDE

Kötülemek amaçlı söylemiyorum ama poliste bizim gibi insan olamaz , hata yapmak gibi bir özrü yoktur , Devlet kadrosunda bulunan kimse önce insanlığını bahane edemez , önce görevdir , görevde Devletin halkına hizmetidir , Hizmetide ne şekilde yaptıklarını çok iyi biliyoruz da söylediğiniz gibi kavga çıkmasın diye susuyoruz , yine susuyoruz , biraz daha susucaz ............

şükürler olsun

gecetilkisi

« Yanıtla #93 : Temmuz 24, 2012, 05:29:48 ÖÖ »
söyle bir okudumda bir iki kişi polise kin kusmus belki söylediklerinde haklılar ama bir kaç kişiyi böyle genel olarak kötülemek haksız bence.Sunu bilinki sokakta rahat gezip işinizi yapıp  aksam rahat uyuyabiliyosanız unutmayın güvenlik güçlerinin sayesindedir.

ardem

« Yanıtla #94 : Temmuz 27, 2012, 08:12:38 ÖÖ »
Gelişmiş ülkelerde mesleklerinde en iyiler polis oluyorlar.
Ülkemizde maalesef durum farklı, zeki , okumuş insanlar KPSS ile memurluk kazanıyorlar veya özel sektörde çalışıyorlar. Hayata tutunamayan insanlarda polis, asker oluyorlar. Bu tip insanlar polis olunca, hayata karşı olan hırslarını vatandaştan çıkarıyorlar.
Polis olma şartları ağırlaştırılmazsa biz bunları daha çok tartışırız.
Farkettiniz mi bilmiyorum son haftalarda her hafta polis şiddeti görüyoruz haberlerde.
            Bursada astımlı çocuğa gaz sıkıp öldüren polisler
            İzmirde bayanı eşinin yanından alıp karakolda döven polisler
            Fatihte askeri personeli 10 kişi ile döven polisler
            Trabzonda kucağında 1,5 yaşında çocuğu ile babayı döven polisler
            Artvinde Metin Hocayı öldüren polisler
Bunlar sadece buzdağının görünen yüzü. Siz egsoz yüzünden, film yüzünden bir ceza yemişsiniz çok mu? Sadecebu yıl onlarca insan hayatını kaybetti. Tamam genelleme yapmak istemiyorum fakat zaten sadece yukarıdaki olaylar Türkiye'nin her bölgesinden.
Ben forumdaki polis arkadaşlara şunu söylemek isterim. Vatandaş askeri çok sever ama polisi sevmez. Bunun sebebi çok açık değil mi?

baron12

« Yanıtla #95 : Temmuz 27, 2012, 09:42:38 ÖÖ »
ne biçim konuşuyorsun ne zihniyet var sende ne biçim bir insansın sen bu ülkenin evladı degilmisin polise dil uzatan askere dil uzatan bizden degildirrrrr
Gelişmiş ülkelerde mesleklerinde en iyiler polis oluyorlar.
Ülkemizde maalesef durum farklı, zeki , okumuş insanlar KPSS ile memurluk kazanıyorlar veya özel sektörde çalışıyorlar. Hayata tutunamayan insanlarda polis, asker oluyorlar. Bu tip insanlar polis olunca, hayata karşı olan hırslarını vatandaştan çıkarıyorlar.
Polis olma şartları ağırlaştırılmazsa biz bunları daha çok tartışırız.
Farkettiniz mi bilmiyorum son haftalarda her hafta polis şiddeti görüyoruz haberlerde.
            Bursada astımlı çocuğa gaz sıkıp öldüren polisler
            İzmirde bayanı eşinin yanından alıp karakolda döven polisler
            Fatihte askeri personeli 10 kişi ile döven polisler
            Trabzonda kucağında 1,5 yaşında çocuğu ile babayı döven polisler
            Artvinde Metin Hocayı öldüren polisler
Bunlar sadece buzdağının görünen yüzü. Siz egsoz yüzünden, film yüzünden bir ceza yemişsiniz çok mu? Sadecebu yıl onlarca insan hayatını kaybetti. Tamam genelleme yapmak istemiyorum fakat zaten sadece yukarıdaki olaylar Türkiye'nin her bölgesinden.
Ben forumdaki polis arkadaşlara şunu söylemek isterim. Vatandaş askeri çok sever ama polisi sevmez. Bunun sebebi çok açık değil mi?

ardem

« Yanıtla #96 : Temmuz 27, 2012, 10:03:45 ÖÖ »
ne biçim konuşuyorsun ne zihniyet var sende ne biçim bir insansın sen bu ülkenin evladı degilmisin polise dil uzatan askere dil uzatan bizden degildirrrrr

Benim yazım hiç bir şekilde subjektif deği, her yazdığım objektiftir ve basından takip edebilirsiniz.
Ayrıca sizin dün Trump Towers da "yezidin çocukları" diyerek kafede oturanlara saldıranlarla aynı kafada olduğunuzu farkettim. Neden toplumu biz ve siz diyerek kutuplaştırmak istiyorsunuz ki?
Herkes polisi sevmek zorunda değildir. Eleştiriyi kabullenmek neden bu kadar zordur ki bu ülkede?
Bu arada merak ediyorum. "bizden değildir" diyorsunuz. Sizin gibiler çoğunluktamı acaba forumda?

Birde kaç yaşındasınız bilmiyorum ama, yazı yazarken hitap kurallarını öğrenmenizin vakti gelmiş.

baron12

« Yanıtla #97 : Temmuz 27, 2012, 11:40:55 ÖÖ »
sevmek zorunda degilseniz söylemek zorunda da degilsiniz polis güvenliğinizi sagladıgı içinmi kötü oluyor bana hitap kurallarını öğretecegine bu ülkede huzur içinde yasaıyorsan sende bunun hakkını vermeyi bil

tttolga

« Yanıtla #98 : Temmuz 27, 2012, 11:45:46 ÖÖ »
sevmek zorunda degilseniz söylemek zorunda da degilsiniz polis güvenliğinizi sagladıgı içinmi kötü oluyor bana hitap kurallarını öğretecegine bu ülkede huzur içinde yasaıyorsan sende bunun hakkını vermeyi bil

arkadaşım biraz sakin ol objektif yaklaş haberi okumuşsundur diye umuyorum bi incele kimse polise askere sallamıyor  yapılan yanlışlardan bahsediyor
http://www.ensonhaber.com/vekilin-oglu-polisi-boyle-teshis-etti-2012-07-27.html
ülke bu şekilde işliyor anlatılmak istenen bu
« Son Düzenleme: Temmuz 27, 2012, 11:47:12 ÖÖ Gönderen: tttolga »

baron12

« Yanıtla #99 : Temmuz 27, 2012, 11:47:46 ÖÖ »
beş paramgın beşi bir degildir arkadaş genelleme yapmış polisi kimse sevmezmiş etmez miş