Gönderen Konu: egZos konusunda yarDımmmm ????  (Okunma sayısı 10085 defa)

06FAT68

Ynt: egZos konusunda yarDımmmm ????
« Yanıtla #25 : Mayıs 20, 2010, 11:22:29 ÖÖ »
birde işin şu boyutu var siz polis olsanız mercedes gibi pahalı arabaları durdurup ceza kestiğinizi düşünün ve ertesi gün tayin bunları çok yaşayan arkadaşım var benim herkes bi düzen kurmuş (polisler) niye tayin olmak istesin ki yine siyasette bitiyor iş 3000 nüfuslu ilçede görev yapıyorum ben bi arkadasım 1,5 ay sular full kesik diye savcılığa suç duyurusunda bulundu diye arkadası istanbula tayin ettiler hakkını bile arayamıyorsun

fearless.32

Ynt: egZos konusunda yarDımmmm ????
« Yanıtla #26 : Haziran 14, 2010, 04:10:45 ÖS »
Yaav aga yanlış anlamayında bilmem kaç bin dolarları arabalara gömüyoruz neden? şekil olsun diye fark olsun diye olduğundan daha atılgan daha asi olsun diye dimi? ama polis ceza yazdımı zorumuza gidiyo. gitmeyecek aga. neden dersen benim araçta egzos var filtre var haliyle bağırıyo araba. e sen bu bağırmasını seviyo olabilirsin ama yasa sevmiyo :) ne demişler egzosunu seven cezasına katlanır. Bana yazdılar cezayı 'haklısınız' dedim yazın dedim. Memur valla inanırmısın ''Bak abicim şöyledir böyledir bi dünya nasihat etti. Cezayı yazdımı yazdı. Vizede bile ağır kusur bu egzos. Uzun lafın kısası. Ceza yemek istemiyosan sökeceksin. Yok ben böle seviyom diyosan polislerin durduğu yerlerden fazla geçmiceksin :)