Gönderen Konu: FD6 Body Kit Yardım  (Okunma sayısı 2025 defa)

buda.pest

FD6 Body Kit Yardım
« : Aralık 08, 2013, 07:46:38 ÖS »
Öncelikle herkese merhaba,
Arkadaşlar aracım Beyaz '12 Civic FD6.Aracıma mugen body kit almak istiyorum.Sadece arka tamponu normal mugen değil de çakarlı mugen tampondan alıp takmak istiyorum.Bunu için birkaç bi yerle konuştum içlerinden en iyi göükeni (edit:reklam içerikli kelime) di. İnternet ve telefon üzerinden yapılan bir alışverişte ne kadar güveneceğimi bilmiyorum. Daha önce bu firmayla alışveriş yapan ya da bileniniz var mı güvenebilir miyim ? Ya da herhangi dikkat etmem gerek birşey var mı ?
Teşekkürler

madfok

• Fok
Ynt: FD6 Body Kit Yardım
« Yanıtla #1 : Aralık 25, 2013, 11:17:51 ÖÖ »
Merhabalar, öncelikle yeni üyelerin kendilerini sizi tanıyalım bölümünde tanıtmaları gerekmektedir ki daha rahat iletişim kurabilelim. Ayrıca verdiğiniz isim de reklam içerdiğinden o da editlenmiş durumda. Bu konuları düzeltebilirseniz size daha net yardımcı olabiliriz

sercanim

• SeRCaN
Ynt: FD6 Body Kit Yardım
« Yanıtla #2 : Aralık 26, 2013, 08:13:40 ÖÖ »
Merhabalar, öncelikle yeni üyelerin kendilerini sizi tanıyalım bölümünde tanıtmaları gerekmektedir ki daha rahat iletişim kurabilelim. Ayrıca verdiğiniz isim de reklam içerdiğinden o da editlenmiş durumda. Bu konuları düzeltebilirseniz size daha net yardımcı olabiliriz
+1