nasıl yani sadece odb portuna takmak yeterli mi? iki cihazı nasıl takacağız peki? vesile ile, bizim odb portu nerede yav?
fd6 larda direksiyonun altındaki kapağın sağ üst tarafında, bakınca gri görünüyor
şu şekilde olacak, cam kaldırma modülünün obd bağlantısı ve obd çıkışı var, yani cam kaldırma modülü arabaya, kapı kilitleme modülü cam kaldırma modülüne bağlanacak, bu arada sipariş verirken gözümden kaçan bir özelliği olmuş kilit modülünün,
araç 20yi geçince kapıları kilitliyor, ok, birisi manuel olarak kilidi açıp iniyor, araç gene 20yi geçince o tek kapıyı da kilitliyor, motor kapatılınca da 4 kapıyı birden açıyormuş, çok arabada yok böyle geyik, olursa eğlenceli olacak, linkini paylaşırım o vakit
bu arada bende zaten bluetooth obd cihazı takılı, android telefon üzerinden araç hakkında çok fazla bilgiye erişebiliyorum, bu sebepten bir de obd çoklayıcı sipariş ettim, tek portu 2liyor, bu durumda 3 cihaz da bağlanabilir sanırsam, bakıp göreceğiz

ayrıca bizim necvox, flyaudio gibi civic için özel double-din teyplerin de android işletim sistemlileri çıkmış, yani bu obd olayını yapıp bir de torque yazılımını kurarak aracın göğüsünde çok eğlenceli bilgilere ulaşabilirsiniz, daha çok fazla şey var ve komik fiyatlara satılıyorlar,
biz burada plastik kitmi daha iyi fiberglassmı falan derken adamlar orjinal rr ve rr advanced kitlerini (karbon fiber, fiber glass değil) 300 dolarlara satıyorlar, burada olsa kafadan 5000 lirası var, sadece uyduruk bir hybrid tip rüzgarlığı 1200 liraya sattıklarını düşünürsek serviste, neymiş karbon fibermiş, peeeeh