Gönderen Konu: GAZLA ARAC YIKAMA  (Okunma sayısı 16602 defa)

ALG

• THT
Ynt: GAZLA ARAC YIKAMA
« Yanıtla #25 : Ağustos 27, 2007, 07:42:52 ÖS »
NXT CİLA - kolay uygulama

NXT PASTA

35vt787

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : Ağustos 27, 2007, 08:37:02 ÖS »

NXT CİLA - kolay uygulama

NXT PASTA

Sağol dostum..Ellerine sağlık hemen satın alıyorum ... :artis

ErDa

« Yanıtla #27 : Ağustos 27, 2007, 10:10:39 ÖS »

bence gazla yanı doğru tabirle gaz yağıyla aracı yıkamak sakıncalı.. >%Sakin
bildiğim kadarıyla bu gaz yağı asfalt bulaşan aracları temizlerken kullanılıyor..yani gazla araç yıkanılırsa boya incelebilir..  :artis

Dediğin gibi asfalt bulaştığında işe yarıyor gaz yağı bu yaz asfalt bulaşınca temızledık arabayı boyayı incelteceğıne bende ınanıyorum. aracınıza acımıyorsanız sürebılırsınız tabi.  :dil

TheX

• Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : Ağustos 28, 2007, 10:50:40 ÖÖ »
Mazotun bı zararı varmıdır boyaya

Faruk

• Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : Ağustos 28, 2007, 10:53:49 ÖÖ »

Mazotun bı zararı varmıdır boyaya

arkadaşım kimyasal-yanıcı herşeyin boyaya zararı vardır.. >=ok sabunun bile boyaya zararı vardır..  :ağlaa

TheX

• Ziyaretçi
« Yanıtla #30 : Ağustos 28, 2007, 11:36:46 ÖÖ »
BU nxt yi internetden satan bi yer varmı

Can_DCK

• Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : Ağustos 28, 2007, 11:40:01 ÖÖ »
meguiars şubelerinden alabilirsin anadolu yakasında kızıltoprak ...

EXELANCE

« Yanıtla #32 : Mart 27, 2008, 10:57:39 ÖÖ »
arkadasım gaz yağı da iyi bir uygulama ama sadece cila kullanarak gaz yağından daha iyi bir sonuç alabilirsin pasta kullanma aracında çizik yoksa bilindiği gibi pasta boyayı alıyo ama sadece cila kullanırsan muhtesem bir goruntu elde edersin bu olayıda 3,4 ayda bir tekrarlarsan herdaim aracın parlak kalır ve oto sampuanı olarakta cilalı sampuanları seçmeni tavsiye ederin  sana kolay gelsin arkadasın yardımcı olabildiysem sevinirim:))

recepyuksel

« Yanıtla #33 : Mart 30, 2008, 10:52:41 ÖS »
Bende Taksicilik yaptığım zamanlarda çok kullandım gazlı bez. Komple yıkama değilde çogu taksicinin bagajında bulunur bu bezden.
hem tozu çabuk toplar hemde arabayı cilanmış gibi parlak gösterir. 2 dk. da arabayı baştan aşagı şimdi ciladan çıkmış gibi yapabilirsin bu bez sayesinde. (aslında bezde değil püsküllü bir kalın ve yumuşak ipten yapılmış bir silgi.) Boyaya zarar verirmi bilmiyorum ama 2 saatte bir arabayı temizlimek zorunda olğunuz bir işte çalışıyorsanzı acayip yardımcı oluyor insana. Kimse boyayı falan düşünmüyor bu taksicilik işinde merak etmeyin.
Arada bir aracını acil durumlarda parlatman gerekiyorsa kullanabilirsin. Yıkamanı tavsiye etmem ama.

modified_club

• Ziyaretçi
« Yanıtla #34 : Şubat 01, 2009, 12:05:57 ÖÖ »
ilginç :S

intense

« Yanıtla #35 : Şubat 02, 2009, 10:08:18 ÖÖ »
 Araçlarda dış yıkama gaz ile olmaz gaz boyanın dış aksamınını yani kaportayı bozar aracın dış aksamı en iyi mazotla (motorinle) yıkanır ve bu da parlaklık verir ancak motorinle yıkadıktan sonra 3 defa bol köpüklü su ile yıkanmalıdır....

modified_club

• Ziyaretçi
« Yanıtla #36 : Nisan 05, 2009, 04:21:33 ÖS »
birde mazotlu bezi tavsiye ederim. pasta cila gibi oluyor.

aviator35

« Yanıtla #37 : Nisan 05, 2009, 04:52:52 ÖS »
mazot ve gaz konusunda zararı var mı yok mu tam  bir karar verilemedi gibi... arkadaşlar cilalı şampuanlar var, sizce onlar nasıl? alsam mı diyorum? ama pasta kesinlikle bir aşındırıcıdır, kalitesi ne olursa olsun amacı aşınırıp alttaki daha güzel tabakanın ortaya çıkmasını sağlamaktır, eğer kırmızı aracı olupta pasta attıran varsa yerlerin halini bilir işlem sırasındaki kan gölü olur:) tabi gerekince atılır ama pasta sık yaptırılmamalı.

blackbull

« Yanıtla #38 : Ekim 01, 2009, 08:28:24 ÖS »
valla bende dün 2009 model honda civic aracımı gazla yıkattım çünkü arabayı geçen ay çilalattım çok kötü oldu sanki arabanın üstünde parlak bir gölge var o ditsin diye gazla yıkattım bir kez sizce bi sorun olurmu boyaya