Gönderen Konu: Gösterge Yardımmmm!!!  (Okunma sayısı 1699 defa)

flawless34

Gösterge Yardımmmm!!!
« : Eylül 08, 2011, 10:49:13 ÖÖ »
Merhabalar Arkadaşlar

Aracım 94 model sedan civic. aracımın gösterge ışıkları çok kısık yanıyordu. göstergeyi komple söktürdüm. içinden çok fazla yaygın bulunmayan boy sinek ampül çıktı. elektrik ustamız aynı duyların içine bir küçük boy sinek ampülleri yerleştirdi ve ışıkların kuvveti fazlasıyla iyi oldu fakat üzerinden söktüğümüz ampüller yandığı için üzerlerindeki beyaz aydınlatmayı sağlayan mavi renk şapkalar ampüllerin üzerinden sökülmeye çalışırken parçalandı haliyle. yeni taktığımız ampüllerin üzerine yine aynı renkte veya farklı renkte şapka bulabilmemiz mümkünmüdür? nereden bulabiliriz? eskiden kısık beyaz olarak yanan gösterge ışıklarım şu an opel sarısı gibi yanıyor . pek hoşuma gitmedi bu renk. başka renk şapkalarda olur. bulabileceğimiz yerleri bilen varsa paylaşırsa şimdiden teşekkürler arkadaşlar

keremdemir

• HondaX
Ynt: Gösterge Yardımmmm!!!
« Yanıtla #1 : Ekim 19, 2011, 03:52:13 ÖS »
Ben izmirde çok baktım fakat bulamadım malesef, bulursam 10-15 tane alıcam bende yedek kalsın, lamba ısınınca şapkalar sertleşiyo ve parçalanıyo, Honda nın elindede yok bulursam veya sen bulursan banada haber ver bende sana veririm.