Gönderen Konu: Hangi Body Kit  (Okunma sayısı 3537 defa)

alikalender

Hangi Body Kit
« : Nisan 06, 2010, 09:08:51 ÖS »
Merhaba Arkadaşlar..

Aranıza yeni katıldım.Bende 2009  Makyajlı kasa civic var.Buna body kit taktımak istiyorum.Ama hangisini (fiber,plastik)taktırıcağım konusunda yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
Ve body kiti nerde ve kaça takılacagı hakkında bilgisi olan var mı? Teşekkür ederim..

Sanchez

Ynt: Hangi Body Kit
« Yanıtla #1 : Nisan 08, 2010, 05:46:23 ÖS »
kesinlikle abs plastik taktır.boyası sökülmez dayanıklı.fiberin belli zaman sonra boyası sökülüyor deneyimim var oradan biliyorum.ortlama 900 tl boyalı biçimde abs plastik bodykitler.

BGR19

« Yanıtla #2 : Haziran 19, 2010, 12:45:42 ÖS »
merhaba ben de aranıza yeni katıldım aynı şekilde bende 2007 civic ime body kit almak istiyorum. internette bi tane beğendim ama türkiyede yok galiba bomex marka ve cok güzel acaba onu nerden bulabilirim tesekkürler...

« Yanıtla #3 : Eylül 01, 2010, 07:40:50 ÖS »
bende aranızda yeniyim arkadaşlar.fiber konusunda boya sorunu boyacılardan kaynaklanıyo.biz malları yaparken içine kalıplara yapışmasın diye ayırıcı kullanıyoruz.boyacıların çoğu mal düzgündiye adamgibi zımpara yapmıyo.ayırıcılı olan mala macun çekiyo oda haliyle belli zamandan sonra macun fiberi bırakıyor.sıkıntı bundan kaynaklı.ama ben olsam plastik abt takarım.ama plastikdede model seçeneği kısıtlı.50 ye yakın yurtdışı modeli aldım çoksayıda honda modelivar.isteyen olursa yardımcı olabilirim..

kacaman

« Yanıtla #4 : Eylül 01, 2010, 11:57:15 ÖS »
abs plastikten mugen çok hoş

SENERARSLAN

« Yanıtla #5 : Eylül 02, 2010, 01:21:39 ÖÖ »
Bi soruda benden. Body kit taktırdıktan sonra araç yere iyice yaklaşıyor. Bu bizim yol standartlarında dert olmuyormu ki cıvıc arkaya 3 kiş ioturunca zaten çöküyor bide kit takılırsa direk yerde gider diye düşünüyorum

Tekos

• T.H.T İZMİR
« Yanıtla #6 : Eylül 02, 2010, 01:40:28 ÖÖ »
Gülü seven dikenine katlanır misali :D Bende sadece ön body kit çok yıprandı,kırıldı,çatladı 3 defa boyandı şimdi gene boyanacak :D (ama tampona allaha şükür bir şey olmadı) orj lastik ve jantlarla bile yere çok yakın oluyor malesef ...

Bi soruda benden. Body kit taktırdıktan sonra araç yere iyice yaklaşıyor. Bu bizim yol standartlarında dert olmuyormu ki cıvıc arkaya 3 kiş ioturunca zaten çöküyor bide kit takılırsa direk yerde gider diye düşünüyorum

mehmet1971

« Yanıtla #7 : Eylül 02, 2010, 12:36:59 ÖS »
Tabiiki plastik

serdar_ay

« Yanıtla #8 : Eylül 02, 2010, 12:54:05 ÖS »
arkadaşlar ilk olarak aramıza hoş geldiniz kendinizi yeni üye kısmında sizi tanıyalım köşesinde tanıtırsanız daha iyi yardımcı olur arkadaşlar sorularınıza gelince almak istediğiniz parçaların resimleri ile vede fiyatları ile link yolluyorum size bakın yardımcı olurum size ürünlerin hepsi abs plastiktendir

http://www.teamhondaturkey.com/forum/arananlar/ynt_2007_civic_icin_her_turlu_modifiye_parca_ariyorum-t42286.0.html;msg618057#msg618057