34 FVC 96
Ğeki arkadaşım aynı araç bende de var 1.4 90bg hb bendede açık hava filtre kiti var yani uzunnca bi boru ve ucunda filtre ve birde akt ipatli var şimdi bizim araca gönül rahatlığı ile 95 bg civarı olmuş diyebilrmiyiz
?
Söylerdiklerine katılıyorum bu arada 
yok ben o kadar bu işin ehli biri değilim... burada çok daha iyi işi bilen arkadaşlar var, ben sadece meraklıyım sizler gibi araştırırım çok böyle muabbetlerin içinde bulundum bu işi yapan sağlam tanıdıklarım var ama şu kadar olur bu kadar olur diyemem... en doğrusu dynoya sokmak arabayı... ama filtre kat iptali ve performans eksoz bendede var tahminim 5hp almışızdır

genelde bu uygulamayı yapanlar 100hp benım aracım dıyor (1.4'ler için söylüyorum) ama 5hp den daha fazlası hayal gibi geliyor bana... tabi arabadan aldığım sese bakarsan 20 beygir aldım gibi geliyor
hava filtresini doğru uygulamak çok önemli eğer sıcak hava alacağı bir uygulama yaparsanız orijinal filtre kazanından daha kötü performans alırsınız aldığınız ses anıltmasın her türlü uygulamada güzel ses alırsınız ama sıcak hava çekerse motor hemtam performans göstermez hemde çok yakıt harcar...