Gönderen Konu: HKS son Susturucu  (Okunma sayısı 6505 defa)

QnuR

HKS son Susturucu
« : Kasım 02, 2011, 04:25:07 ÖS »
Merhaba arkadaşlar yarın HKS Hİ-POwer son susturucu taktırcam araç 2011 civic 330 tl fiyat aldım montaj dahil ne diosunuz bide taktırıp kullanan varsa memnun olup olmadıgını yazarsa sevinirim .

2010civic

Ynt: HKS son Susturucu
« Yanıtla #1 : Kasım 02, 2011, 05:46:20 ÖS »
şimdiden hayırlısı olsun diyorum.bu fiyatı nerden aldığınızı ve montajı nerde yaptıracağınızı yazarsanız sevinirim. hks bendede merak uyandırdı. biligisi olan arkadaşların yorumlarını bende bekliyorum.

gknvt4

« Yanıtla #2 : Kasım 07, 2011, 06:55:57 ÖS »
orjınal olduguna emınmısın cakmaları cıktı pıyasaya

QnuR

« Yanıtla #3 : Kasım 08, 2011, 02:50:02 ÖS »
şimdiden hayırlısı olsun diyorum.bu fiyatı nerden aldığınızı ve montajı nerde yaptıracağınızı yazarsanız sevinirim. hks bendede merak uyandırdı. biligisi olan arkadaşların yorumlarını bende bekliyorum.
Bahçelievlerde Life Tuningten aldım,montajada zaten onlar yonlendırdıler

QnuR

« Yanıtla #4 : Kasım 08, 2011, 02:50:30 ÖS »
çakmadan kasıt jasma editionlar mı?

BraTo

« Yanıtla #5 : Kasım 08, 2011, 02:54:32 ÖS »

HKS çıkma fiyatları bile o dediğiniz rakamın iki katı civarında. Replika olabilir, onu kastediyor @gknvt4

QnuR

« Yanıtla #6 : Kasım 08, 2011, 02:55:22 ÖS »
Egzozun sesi cok güzel yakın zamanda video koyarım,öyle 106 lar gibi apaçi seside yok tok bi ses verio tamamen fakat su an da depoyu fulledim 3 tane çizgi=6 litre 25 kmde gitti =) yani yaklasık yakıtı 2.5 katına cıkardı ama benim kendi ara gaz verip durmamdandır die dusunuyorm yoksa stock egzozlaykende dip gaz gittigimde normalin en fazla 2 katı hatta 2 katına bile yakmıodu.
Bu yakıt için bilgisi olan biri varsa yardım ederse sevinirim sadece son susturucuyu söktürtüp yerine HKS veya baska bir marka egzoz takmak yakıtı bu kdr fazla artırabilir mi ?

QnuR

« Yanıtla #7 : Kasım 08, 2011, 02:58:38 ÖS »

HKS çıkma fiyatları bile o dediğiniz rakamın iki katı civarında. Replika olabilir, onu kastediyor @gknvt4
tabiki biliosunuzdur bunların ediitonları var USA edition JP edition AA ediiton gibi her ülke için farklı yapılıo cunku her ulkenın modifiyenin serbest oldugu ulkelerde desibel kontrolu var egzozlarda uretımden cıktıktan sonra kontrole giriolar.Benimkini üzerinde orjinal seri kodu ve yazısıda var seri kodunu check ettirttim bi sıkıntı cıkmadı fakat anlamadıgım bisey var üzerinde ortadaki kazanının üzerinde Jasma yazan plaka var onun uzerındede ayrı seri kodları vardı.

focusn70

• Ahmet
« Yanıtla #8 : Kasım 08, 2011, 04:59:53 ÖS »
aksarayda 220-250 civarına replikaları vardı 2. eli 350 den filan hemen gidiyo genelde egsoz temizse

hsncck26

« Yanıtla #9 : Kasım 08, 2011, 09:37:57 ÖS »
Egzozun sesi cok güzel yakın zamanda video koyarım,öyle 106 lar gibi apaçi seside yok tok bi ses verio tamamen fakat su an da depoyu fulledim 3 tane çizgi=6 litre 25 kmde gitti =) yani yaklasık yakıtı 2.5 katına cıkardı ama benim kendi ara gaz verip durmamdandır die dusunuyorm yoksa stock egzozlaykende dip gaz gittigimde normalin en fazla 2 katı hatta 2 katına bile yakmıodu.
Bu yakıt için bilgisi olan biri varsa yardım ederse sevinirim sadece son susturucuyu söktürtüp yerine HKS veya baska bir marka egzoz takmak yakıtı bu kdr fazla artırabilir mi ?
hocam o çizgilere bakarsan ohoooo. ayrıca siz eskisi gibi normal kullanın ondan sonra yakıt arttı diyin. egzozu taktırmışsınız basmışsınız sonra diyorsunuz yakıt arttı  ;D benım arabada simota var kat iptali var yakıt düştü nasıl olcak ı iş ;D

Nese konuya dönersek banada çok ucuz gibi geldi, orjın HKS olduğunu düşünmüyorum, ama sizin hoşunuza gittiyse sesi, gersi önemli değil :)
« Son Düzenleme: Kasım 08, 2011, 09:38:59 ÖS Gönderen: hsncck26 »

surmeli

« Yanıtla #10 : Kasım 09, 2011, 08:16:14 ÖS »
hksler turbolarda daha fazla performans veriyo diye biliyorum ayrıca ebayde bile bırak fabrika fiyatlarında bile öle bi fiyat yok şuan bence dikkat et bnm s2000 için ******dan aldığım 450 tl lik mugen topuz aksarayda 90 lira :)

bozdemir

« Yanıtla #11 : Kasım 10, 2011, 04:07:11 ÖÖ »
Merhaba arkadaşlar yarın HKS Hİ-POwer son susturucu taktırcam araç 2011 civic 330 tl fiyat aldım montaj dahil ne diosunuz bide taktırıp kullanan varsa memnun olup olmadıgını yazarsa sevinirim .

Montaj sonrası fotoğrafları görebilme ihtimalimiz var mı? Video ile birlikte.

Cıhat YAVAS

« Yanıtla #12 : Kasım 10, 2011, 05:41:34 ÖÖ »
Jasma serisi sanırım hi-power modellerine oranla fiyatları daha uygun orj hks dir