Gönderen Konu: iç dizayn  (Okunma sayısı 3377 defa)

ersahozbahadir

iç dizayn
« : Temmuz 15, 2006, 09:16:29 ÖS »
slm arkadaşlar.ya görmüşsünüzdür de,hatırlayanınız var mı.istanbul tuning show da TRTuning standındaydı ve temmuz 2005 TRTuning dergisinde kapaktaydı.92-92 sedan diablo kırmızı bi civic vardı.LecSport un sahibinindi sanırım.işte o civic te bir kokpit vardı ki bende öyle birşey istiyorum.bunun için sanırım kokpitin sökülmesi gerekiyor,ama kullanılan malzeme ne ki? sedef beyaz renkte diyordu.acaba boya mıı yoksa kaplamamı?yada internetten falan o arabanın iç dizaynını görebilirseniz,bana da bilgi verirseniz çok memnun olurum.büyük şehirde oturmadığım için sadece internetten araştırmakla yetinebiliyorum.ve bulamadım.ilgilenirseniz şimdiden teşekkürler.haa bide önden görünüşünü bi koyayım da arabanın belki bulmakta kolaylık olur sizin için

ersahozbahadir

Ynt: iç dizayn
« Yanıtla #1 : Temmuz 19, 2006, 11:57:33 ÖS »
abiler ben bu boyadan nette buldum ama,ellerinde yokmuş.siz hiç gördünüzmü başka yerde
http://www.otopol.com/product_info.php?cPath=5992_5070_50711&products_id=103015

Crx-Si

« Yanıtla #2 : Eylül 19, 2006, 01:44:51 ÖÖ »
valla levent in boyayı nereden buldugunu bi sormak lazım dükkanına gittigim de soraraım unutmazsan :D Koltukları da bizim Crx lerden alınma sen de Crx koltugu al dicem aa zor bulunuyor bir de fiyatları cok yüksek...

ersahozbahadir

« Yanıtla #3 : Eylül 20, 2006, 12:14:47 ÖS »
heh,evet Levent abi  \:D/ cok saol abicim.haberini bekliyorum..

Crx-Si

« Yanıtla #4 : Eylül 20, 2006, 09:29:27 ÖS »
bn bu uygulamayı sanayide sordum levent in yanına henüz gidemedim. pahalı bir uygulama oldugu yönünde haber veriim dedim :D ayrıca göğüsü söküp boyatmak gerekiyor dediler. söküldükten sonra ses cıkartabilirmiş göğüs oturmazmış ıvır zıvır. gerçi her zman oldugu gibi akıl veren cok oluyorda eger bir seyi yapmak istiyorsan yapacaksın bir çok şeye kulak asmayacaksın :D  kıbrısa gitmeden ugricam levente...

ersahozbahadir

« Yanıtla #5 : Eylül 20, 2006, 11:10:53 ÖS »
evet abi haklısın.çok teşekkür ederim. ilgilendin.bencede yapmak istemekle alakalı.bakalım işleri yoluna sokalımda,ilgilenicem bende.bu yıl izmire geliyorum.uni. okuyacam.inşallah orda daha rahat eder araba:D