Gönderen Konu: kaliper boyama  (Okunma sayısı 3126 defa)

erdeminkaya

• Ziyaretçi
kaliper boyama
« : Temmuz 13, 2008, 12:57:32 ÖS »
arkadaşlar öncelikle şunu sormak istiyorum civic aracımı yeni aldım kaliperleri boyatırsam acaba uzatılmış garanti bozulurmu çünkü kullanma kitabında en ufak şeyden garantinin yanacağını ima eden sözler var eğerki bozmazsa bildiğiniz kaliteli işçiliği olan kaliperleri kırmızıya boyatabileceğim yer ankarada varmı.teşekkürler

Mahir TÜRKMEN

Ynt: kaliper boyama
« Yanıtla #1 : Temmuz 13, 2008, 12:59:14 ÖS »
Valla bence spreyle boyatma git boyacıya RAPiD boya diye bir boya var hava ile temas edince cabuk kuruyan ;)

Garantide sorun neden yaratsın ki sanmıyorum ..

erdeminkaya

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Temmuz 13, 2008, 03:45:52 ÖS »
rapid boyayı nereden temin edebilirim forumun bazı sayfalarını okuyunca 100 ytl ye yapıldığını öğrendim tabi nerede yapıldığını yazmamışlar ama 100 ytl olunca yerin önemi kalmadı sanırım rapid boya bulursam kendim boyayacağım peki nerede satılır bu rapid boya bide markası nedir?anladığım kadarıyla "rapid" özelliği

Mahir TÜRKMEN

« Yanıtla #3 : Temmuz 13, 2008, 04:06:11 ÖS »
Walla ben tiner+kiloluk boyayı aldım 8ytl ye tabancayla atılıyormus boya 1 ytl de bosuna fırcaya vermıstım boyattırmaya zaten para vermedim :) Yani boyayı bildiğimiz boya satan yerlerden bulabilirsiniz.

refleks

• The Power Of Dreams
« Yanıtla #4 : Temmuz 13, 2008, 07:55:27 ÖS »
25  ytl  elimde   ısıya  dayanaklı  kaliper  boyası  var  sarı  mavi  kırmızı  

erdeminkaya

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Temmuz 13, 2008, 08:03:31 ÖS »
çok teşekkür ederim mahir türkmen sanırım bauhouse tan bulabilirim cevabın için sağol:)