Gönderen Konu: lpg hakkinda...  (Okunma sayısı 1808 defa)

astra_21

lpg hakkinda...
« : Aralık 01, 2014, 10:53:53 ÖS »
Arkadaslar abiler herkese selamlar.bugun 2011 yilinda sifir aldigim aracima lpg taktirmak icin biraz arastirma yaptim malum garanti suresi doldu 88.000 ne dayandi km.ilk once servise gidip danismak istedim benim aracimdaki subaplarin magnezyum oldugunu lpg nin yanma isisina dayanikli olmadigini kesinlikle sorun acacagini ogrendim.tabi bu beni tatmin etmedi sanayideki cogu ozel servise danistim konustum hepsi ayni cevabi verdi.hic bulasma basin agrir dediler.gel gelelim lpg bayilerine gittigimde bu araca cok taktik hic sorun cikartmadi gibi cevaplar aldim.kime inanacagimi sasirdim memlekette durust usta sanirim cok az bulunur olmus.birde sizlere danismak istedim.degerli fikirlerinizi bekliyorum.

cagatay54

Ynt: lpg hakkinda...
« Yanıtla #1 : Aralık 02, 2014, 08:01:14 ÖÖ »
burda çok kişi fd6 kullnıyor ben dahil.2009 model benimkide.o sorun çıkarır hiç bulaşma diyenler işyerlerini kapatsın gitsinler.lpg nin en uyumlu olduğu motor HONDA MOTORUDUR.38 bn km de lpg taktırdım şu an aracım 99 bine geldi.bir kere ne arıza ne ışık ne bişey.katkılı otogaz almayacaksınız süreceksiniz keyfinizle.honda motor bana göre dünyada en sorunsuz motorların başında geliyor.BRC taktırın.atikerde genelde arıza ışığı yakar.BRC honda ile anlaşmalı çalışıyor ve delme kesme vs. yok.arıza ışığı yakmaz.BRC nin bir üstü prince dir.o da iyidir fakat BRC kesinlikle tavsiyemdir.
« Son Düzenleme: Aralık 02, 2014, 08:02:08 ÖÖ Gönderen: cagatay54 »