Gönderen Konu: mercek+halojen, xenon far yardım  (Okunma sayısı 2969 defa)

mthntmcn

mercek+halojen, xenon far yardım
« : Nisan 10, 2013, 08:12:36 ÖS »
Arkadaşlar merhaba. 2010 civic dream sahibiyim. Farlarımı değiştirmek istiyorum. Biraz araştırma yaptım. Far yıkamasız ve oto. yükseklik ayarı olmayan xenonların yasal olmadığını öğrendim. Aracımda manuel far yükseklik ayarı var, xenon taktırsam yasal sıkıntı yaşarmıyım ve performansı farkedermi. İkincisi; mercek taktırıp halojen farla devam etmek mümkünmü ? sonradan bu uygulama yapılabilir mi?
Şimdiden teşekkürler.

eldorado06

Ynt: mercek+halojen, xenon far yardım
« Yanıtla #1 : Nisan 15, 2013, 12:52:52 ÖÖ »
mercek olmayan farlar araç muayenesinde hafif kusurlu olarak gözükmektedir.farlar ayarsız şeklinde.mercek olmadan ışık dağılımı biraz fazla olacağından ve yağmurlu havalarda önünde beyaz bir duvar şeklinde görükeceğinden dolayı performansı düşük olacaktır.uzun zamandır bu tür siteleri takip edemiyorum ama normal farlara mercek uygulaması yapılıyor sana site adreside vereyim buradan takip edebilirsin geceucusu.com burdan ayrıntılı olarak hangi araçlara ne tür uygulama yapılıyor görsel olarak var sanada bir ikir verir.daha önce bu siteden bayağı faydalandım eski aracımın farlarına mercek yaptırmıştım.

mthntmcn

« Yanıtla #2 : Nisan 16, 2013, 06:18:24 ÖS »
Teşekkürler bi bakayım

BGR19

« Yanıtla #3 : Nisan 28, 2013, 05:00:08 ÖS »
megane2 mercegini bizim fara bir şekilde takarak yapıyorlardı mercek işini de tam nasıl bilmiyorum

mthntmcn

« Yanıtla #4 : Temmuz 17, 2013, 01:19:04 ÖS »
Teşekkürler. Xenon uygulamasına geçmeden önerebileceğiniz halojen ampul varmı ( kısa,uzun)? Ve kodları ne olacak. hb3,h1 vs. ? araç 2010 civic dream