Gönderen Konu: mugen yan marşbiyeller  (Okunma sayısı 1794 defa)

bbaris

mugen yan marşbiyeller
« : Ekim 28, 2013, 08:47:48 ÖÖ »
akadaşlar 2011 premium aracım var. mugen bady kit taktım ama yan marşbiyerler çift taraflı bantla yapışan yerler koyveriyo. silikonda yaptım ama gene bıraktı.
tecrübeli arkadaşlardan akıl bekliyorum. nasıl yapmalıyım. yada izmirde anlayan birileri varsa yaptırabiliceğim. teşekkürler şimdiden.

cagatay54

Ynt: mugen yan marşbiyeller
« Yanıtla #1 : Ekim 28, 2013, 08:55:49 ÖÖ »
normal çift taraflı bantlarla olmaz kardeşim.sahibindende hepsiburada da var.akrilik bant yaz çıkar kırmızı şeritli.1 veya 1.5 cm genişliği olanından al.
nasıl yapıştıracağını anlatayım biraz.yanlar yapışmadı dedin yapışacak yerleri temizle ilk önce.ekin kaportaya yapışacağı yere sfıırdn o bantı çekeceksin ama ilk önce ekin bant yapıştacağın yerine bali al ve sür.çok kalın sürme kuruyacak şekildeelinde dağıtabilirsin.5 dakika bekle kurur gibi olunca dediğim bantı yapıştır ama kesinlikle yapışkan yerlerine el değme pislik gelmesin.balinin üstüne yapıştır tabi sıfır olsun ekin yapışacak yeri.sonra kırmızı şeritini sök yine el değmeden kokana kadar ısı tabancasıyla ısıt ilk ön tarafını oturttur bastıra bastıra en sona kadar git vidalarını at tamamdır.bir iki güne sıcaktan zaten yapışır istesende sökemezsin ;

bbaris

Ynt: mugen yan marşbiyeller
« Yanıtla #2 : Ekim 28, 2013, 09:22:29 ÖÖ »
teşekkürler kardeşim