slmlar oncelikle mükemmel olmus bende saattin rengini deistirmek istiorum ama nasıl yapıldıgını detaylı anlatabilme imkanın varmı
?
Saatin içindeki vacuum fluorescent display açık yeşil renkli. Ön plastik camın arkasında rengi değiştiren filtre var. Benim aracımda saat beyaz yanıyordu. Filtre maviye yakın bir renkti. Söktüğüm diğer bir saat turuncu yanıyordu. Filtre turuncuya yakın bir renkti. Elektrikçilerde spotların önüne konulan ısıya dayanıklı asetat filmler oluyor. Yeşil, kırmızı, mavi vb. Bunları kullanarak rengi değiştirebilirsiniz.
panelde bulunan tüm vida bağlantılarını söktüm fakat arkasındaki soketleri birtürlü çıkaramıyorum allah aşkına onu nasıl çıkarıyorsunuz soketlere elle ulaşmak mümkün değil. Herşey hazır sadece o soketler kaldı yardım lütfen....

Panelin 2 önde 1 arkada vidası var. Soketlerin kilit tırnağı alt-orta kısımlarda. Sıkıca bastırıp geriye doğru çekmek gerekiyor. Sıcaklık kontrol telinide kontrol panelinin arkasından değil kontrol kutusunun alt kısmından (klape bağlantısından) çıkartmak gerekiyor.