Gönderen Konu: pasta cila konusunda yardım  (Okunma sayısı 13493 defa)

lucky jackal

Ynt: pasta cila konusunda yardım
« Yanıtla #25 : Ekim 07, 2008, 04:37:30 ÖS »
bende şu ankaradaki Meguiars, götürücem arabayı nereye girsem çıksam araştırsam herkes Meguiars diyor vardır bi hikmeti bi deniyelim bakalım

SERVET

« Yanıtla #26 : Ekim 09, 2008, 08:00:30 ÖÖ »
ilk zamanlar ustaya yaptırıyordum. Şimdi dost olduk :) mekanını kullanıyor ama kendim iğne oyası işler gibi oynaya oynaya yapıyorum korumayı. Cilayı zaten her 3 yıkamada bir kendim yapıyorum. Ve bilen bilir  aracım gerçekten her zaan pırıl pırıldır.
Şu sıra bir çırakta buldum kendime :) Typar ı ve benim civic  i çekip yanyana  Honda TyperR nickli Tayyar kardeşimle birlikte yapıyoruz. Siz ilk kez yaptıracaksanız bir uygulamacı öneririm sonrasında siz devam edersiniz

servet bey merak ettim.kendi aracınızı ustaya mı pasta ve cila yaptırıyorsunuz yoksa kendiniz mi yapıyorsunuz?

8663

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : Ekim 09, 2008, 10:25:56 ÖÖ »
servet abi Allah'ın hakkı 3tür bende geliyim bigün, 3lü sinerji yaratalım olmazmı? :D

ilk zamanlar ustaya yaptırıyordum. Şimdi dost olduk :) mekanını kullanıyor ama kendim iğne oyası işler gibi oynaya oynaya yapıyorum korumayı. Cilayı zaten her 3 yıkamada bir kendim yapıyorum. Ve bilen bilir  aracım gerçekten her zaan pırıl pırıldır.
Şu sıra bir çırakta buldum kendime :) Typar ı ve benim civic  i çekip yanyana  Honda TyperR nickli Tayyar kardeşimle birlikte yapıyoruz. Siz ilk kez yaptıracaksanız bir uygulamacı öneririm sonrasında siz devam edersiniz

servet bey merak ettim.kendi aracınızı ustaya mı pasta ve cila yaptırıyorsunuz yoksa kendiniz mi yapıyorsunuz?

SERVET

« Yanıtla #28 : Ekim 09, 2008, 12:48:12 ÖS »
Gel kardeşim ne demek
pırıl pırıl yapalım arabaları :)

servet abi Allah'ın hakkı 3tür bende geliyim bigün, 3lü sinerji yaratalım olmazmı? :D

lucky jackal

« Yanıtla #29 : Ekim 10, 2008, 01:46:33 ÖS »
bu ankaradakiler cvp wermio kapandı mı acaba

SERVET

« Yanıtla #30 : Ekim 10, 2008, 02:57:14 ÖS »
www.meguiars.com.tr  den  merkez bigilerini alarak arayabilir ve ankaradan kimin yardımcı olacağını öğrenebilirsiniz.

utku

« Yanıtla #31 : Ekim 11, 2008, 07:27:16 ÖS »
peki servet bey aracı yıkadıktan sonra ilk önce pastayı makinayla atıp parlatıcam hemen ardından yine megularis ürünü ile cilası atıp yine parlatıcam kabaca böyle olmalı başka bir inceliği var mı?yani megularis in sitesinde tüplü olan  ürün pasta(şuan isimleri aklımda değil)ve  csprey şeklinde olan da cila ve sırayla uyguluyoruz her 2 sini de ayrı bez takmak şartıyla makina ile....?

BLACK ORANGE

« Yanıtla #32 : Ekim 11, 2008, 10:57:56 ÖS »
valla kardeşim ankarada etlik semtinde benim bi abim var benim cr-v siyah renk olduğu için sadece ona yıkatır ve boya korumasını cilasını ona yaptırırım. ben ayda bi defa cila attırıyorum. arzu edersen seni tanıştıra bilirim. kullandığı ilaçlar 1. sınıf alman yalancı ve ucuz ilaçlardan değildir

BLACK ORANGE

« Yanıtla #33 : Ekim 11, 2008, 10:59:00 ÖS »
megularis  ürünün adı buydu bu markanın ürünlerini kullanıyor. düşünürsen fiyattada yardımcı olmasını sağlarım...

quelle

• Ziyaretçi
« Yanıtla #34 : Ekim 12, 2008, 08:55:09 ÖÖ »
Arkadaşların söylediklerine ek olarak bu tip uygulamaların güneş altında yapılmamasında ve arkadaşların söylediği gibi plastik aksamların kağıt bantla kapatılmasında büyük fayda var. O nedenle ilk uygulamayı usta kişilerin nasıl yaptığını izleyerek geçirmek daha mantıklı.

SERVET

« Yanıtla #35 : Ekim 12, 2008, 10:51:13 ÖÖ »
Evet arkadaşım aynen öyle
Pasta ile çizikleri alıp katmanı temizliyorsun. Sonra  cila ile parlatıp keyifle biniyorsun

peki servet bey aracı yıkadıktan sonra ilk önce pastayı makinayla atıp parlatıcam hemen ardından yine megularis ürünü ile cilası atıp yine parlatıcam kabaca böyle olmalı başka bir inceliği var mı?yani megularis in sitesinde tüplü olan  ürün pasta(şuan isimleri aklımda değil)ve  csprey şeklinde olan da cila ve sırayla uyguluyoruz her 2 sini de ayrı bez takmak şartıyla makina ile....?

refleks

• The Power Of Dreams
« Yanıtla #36 : Ekim 12, 2008, 10:52:32 ÖÖ »
ee  ne zamn  yapıyoz  peki

utku

« Yanıtla #37 : Ekim 16, 2008, 05:00:27 ÖS »
saol BLACAK ORANGE ama ben tekirdağ dayım ankaraya ancak yaz aylarında gidiyorum.

BLACK ORANGE

« Yanıtla #38 : Ekim 16, 2008, 06:26:37 ÖS »
gelince görüşmek üzere

utku

« Yanıtla #39 : Ekim 26, 2008, 06:41:58 ÖS »
saolsun megularis .broşür istedim yolladı.internet sitesinden daha dedaylı bilgi var.ben sonax ile yaptım.makina da almıştım.daha önce uyguladığım çbs cila dan farksız
çizik gidermiyor sadece cila aslında.hatta çbs den daha memnundum toz tutmuyor yıllarca kullandım tavziye ederim.daha megularis denemedim ama sonax ı eşe dosta cila yaparak bitireyim alıcam.tekirdağda olan varsa gelsin:)pasta cila demiyorum bakın bi motor hocası olarak pasta özelliği sıfır sonax ın diyorum o kadar.

SERVET

« Yanıtla #40 : Ekim 27, 2008, 01:58:11 ÖS »
sonax  ın yaptığını  benzinlik marketlerinden alacağın kıytırık cilalarda yapar.
Meguiars  den şaşmayın dostlar

saolsun megularis .broşür istedim yolladı.internet sitesinden daha dedaylı bilgi var.ben sonax ile yaptım.makina da almıştım.daha önce uyguladığım çbs cila dan farksız
çizik gidermiyor sadece cila aslında.hatta çbs den daha memnundum toz tutmuyor yıllarca kullandım tavziye ederim.daha megularis denemedim ama sonax ı eşe dosta cila yaparak bitireyim alıcam.tekirdağda olan varsa gelsin:)pasta cila demiyorum bakın bi motor hocası olarak pasta özelliği sıfır sonax ın diyorum o kadar.

cemmess

« Yanıtla #41 : Ekim 27, 2008, 02:20:09 ÖS »
Meguiars bu işte 1 numara.. >=ok

ERD20

« Yanıtla #42 : Mart 22, 2009, 09:08:49 ÖS »
würth de iyi ben yaptım çok güzel

yeyilmaz

« Yanıtla #43 : Nisan 07, 2009, 03:53:14 ÖS »
konu eski bilmem bakıyormusunuz? ben de ziebart ı aradım, aracın boyasına zarar verdiği için pasta cila yapmıyoruz boya koruma yapıyoruz gibi enterasan bir cevap verdiler.
 ben de ziebart a iç dış bakım yaptırmak istiyorum. Tavsiye dermisiniz?

modified_club

• Ziyaretçi
« Yanıtla #44 : Nisan 08, 2009, 03:23:46 ÖS »
pasta cila yerine aracı komple mazotlu bezle silin farkı görün

sydney

« Yanıtla #45 : Nisan 09, 2009, 01:51:05 ÖS »
selam honda dostlari, aracimi yeni aldım, 2000 model sampanya
9 yasinda haliyle bazi yerlerinde cok kucuk olsalarda can sIkIcI
pas mi desem boya olmayan mi desem bilmiyorum yerler war,
ayrica cizikler de var,
nasil cozeriz bu isi fikirleriniz nedir?
komple boya yaptırmak istemiyorum...