Gönderen Konu: performans düşüşü  (Okunma sayısı 7024 defa)

fikito

Ynt: performans düşüşü
« Yanıtla #25 : Mart 04, 2009, 12:26:30 ÖS »
bencede talep et

BeReLi

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : Mart 04, 2009, 10:31:18 ÖS »
talep ettim zaten onlar şuan takılı olan yed marka filitreyi aldılar fakat filitreden ben memnun degilim aem gibi ne ses vermiyo.tekrardan aem alayım yoksa k&N filitremi alayım ?

onur1980

• onur1980
« Yanıtla #27 : Mart 05, 2009, 06:37:16 ÖS »
aem ile yed arasında daglar kadar fark var bence aynı fılıtreden almalılardı. ama yenısını alacaksan simotada ıyıdır

BT1981

« Yanıtla #28 : Mart 05, 2009, 10:29:27 ÖS »
yed kullanmanı tavsıye etmem arkadasım cunku pamuktan yapıolar adam akılllı bısey alıp yapabılırsın K&n yada aem kıt varsa o markadan sasma derım ben

ayrıca yırtık konusunda bısey olmaz dıor arkadaslar ama soylede bı sıkıntı var egerkı tozlu bı yoldan gıdersen yada bısekılde o manıfolttan toz gırerse o sılındırlere kadar gırer ve toz bırıkmesı sılındırlerı cıddı olcude cızer veya zarar verır dıe bılıyorum yanlısta olabılır yanlıssa zaten arkadaslar duzeltır :D

BeReLi

• Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : Mart 06, 2009, 12:57:37 ÖS »
yed kullanmanı tavsıye etmem arkadasım cunku pamuktan yapıolar adam akılllı bısey alıp yapabılırsın K&n yada aem kıt varsa o markadan sasma derım ben

ayrıca yırtık konusunda bısey olmaz dıor arkadaslar ama soylede bı sıkıntı var egerkı tozlu bı yoldan gıdersen yada bısekılde o manıfolttan toz gırerse o sılındırlere kadar gırer ve toz bırıkmesı sılındırlerı cıddı olcude cızer veya zarar verır dıe bılıyorum yanlısta olabılır yanlıssa zaten arkadaslar duzeltır :D

hocam saol ya baya bi morel oldu bana :) bende en iyisi aem geri döneyim berbat bi filitreymiş yed nerden taktırdım araca gerçekten baya kötü bi filitreymiş.