Gönderen Konu: sebring xt-1  (Okunma sayısı 2712 defa)

karizmatik871

sebring xt-1
« : Mayıs 08, 2011, 10:45:00 ÖS »
slm arkadaşlar 2005 civic vtec sedan aracıma sebring xt-1 eksoz alıcam,fakat sesini hiç bilmiyorum.nasıldır acaba?remus,otto,supersprint kullandım bu zamana kadar seslerini bliyorum fakat sebring ilk olacak.dediklerine göre alt devirlerde çok tok bir sesi varmış.kullandıklarım içinde alt devirlerde en tok sesi otto dan aldım.inşllah sebring de öyledir(gerçi orta susturucuyu da iptal edicem.diyeceğim sebring xt-1 kullanmış yada sesini bilen arkadaşlar varsa yorumlarını beklerim.benim isteğim hem ses hemde performans.gerçi öyle sanayi eksoz ları gibi çokta abartılı olmayacak tabikide güzel bişeydir diye umuyorum.en azından remustan kötü olamaz herhalde

chevasil

Ynt: sebring xt-1
« Yanıtla #1 : Mayıs 09, 2011, 11:15:48 ÖÖ »
benım aracımda yok ama kuzenımın 2005 model vtec2'sinde bu egzosu kullanıyor alt devirlerde cok tok bir sesi var deviri yükselttimi cok hoş sesi var mesela ben hasta oluyorum aracın ıcındeyken o sesı duydumu maddiyat elverirse bende alacagım 1 tane.

karizmatik871

Ynt: sebring xt-1
« Yanıtla #2 : Mayıs 10, 2011, 07:42:36 ÖS »
dediğin gibi herkez genelde övüyor bu eksozu.aldım hafta sonu takıcam.bakalım eğer istediğim gibi olmazsa orta susturucuyu da sökerim gerekirse,ilk etapta bir denerim