Gönderen Konu: servis yardım  (Okunma sayısı 1579 defa)

olvidor

servis yardım
« : Mayıs 30, 2010, 09:03:45 ÖÖ »
arkadaşlar araç 150000 km de ve en son honda servisine 90000 bakımı için girmiş sonra özel servislerde sorunları çözülmüş

hondamı servise check up için yarın götürüyorum. arabamda bir iki tıkırdı haricinde şikayetçi olduğum bi kısım yok internette araştırdım servislerde bir sürü sorun yaşayan kişinin mesajlarını okudum açıkçası arızasız gidip sıkıntılı ayrılmaktan çekiniyorum.
birinde eleman aracı boyasız expertisle almış iki aysonra servise girince boyalı ve değişenli olduğu raporu verilmiş.motor problemi dışında honda servisine gitme paranı boşa harcarsın diyende var. ha araba bozukmu değil expertis çıkartıcaz maksat bu.ama içimin rahatlaması lazım laztiklerini değiştirdikten sonra soltaraftan kalkışta  tık diye bilye sesine benzer bi sez geliyo.

daha önce avrupa arabam olmadı hep yerli malı yerli sanayi vs.servise gidince hani "kardeş bak arabada sorun yok sağını solunu gevşek bırakmayın" gibi bi tavırmı takınmalı yoksa bakıver neresi bozuksa yapalım mı diyelim. .
yoksa gitmeden özel servise mi gideyim
ne dersiniz

web_luck

Ynt: servis yardım
« Yanıtla #1 : Mayıs 30, 2010, 09:15:30 ÖÖ »
servise giderseniz biton masraf çıkartırlar.Özel servise baktırın önce problem çözülmezsse yetkili servise gidin.