Alıntı yapılan: alican_07 - Temmuz 05, 2010, 11:15:55 ÖÖAlıntı yapılan: alican_07 - Temmuz 05, 2010, 09:42:12 ÖÖAlıntı yapılan: HondaFit - Temmuz 05, 2010, 09:24:59 ÖÖJazz'la 190 küsür seyrederken yukarı kalkıktı sunroofum nasıl uçuyormuş öğrenmek isterim bende ?okuma yazmanız varsa yukarda yeterince açık bi şekilde açıkladım daha da yalan söylüyormuşuz gibi laf söylemenin anlamı yok.kusura bakma sana denk geldi biraz önce cacık bi yazı okudum ona laf söledim senide terslemiş gibi yazmışım özür dilerimgerçekten sorun değil fakat ben sana asla yalancı muamelesi yapmadım burada.. ilk sayfadaki mesajına hitaben yazmıştım ikinci sayfada yazdığını görmedim. sadece merak ettim sunroofun nasıl uçtuğunu ve bunu engellemek için neler yapmak gerek onu sorucaktım o cacık yazıyı biliyorum galiba, kompleksli bi adamdan bahsediyosun büyük ihtimal o tarz konuşmalardan nefret ediyorum işte ve o tip herifler forumdan soğutuyo insanı.
Alıntı yapılan: alican_07 - Temmuz 05, 2010, 09:42:12 ÖÖAlıntı yapılan: HondaFit - Temmuz 05, 2010, 09:24:59 ÖÖJazz'la 190 küsür seyrederken yukarı kalkıktı sunroofum nasıl uçuyormuş öğrenmek isterim bende ?okuma yazmanız varsa yukarda yeterince açık bi şekilde açıkladım daha da yalan söylüyormuşuz gibi laf söylemenin anlamı yok.kusura bakma sana denk geldi biraz önce cacık bi yazı okudum ona laf söledim senide terslemiş gibi yazmışım özür dilerim
Alıntı yapılan: HondaFit - Temmuz 05, 2010, 09:24:59 ÖÖJazz'la 190 küsür seyrederken yukarı kalkıktı sunroofum nasıl uçuyormuş öğrenmek isterim bende ?okuma yazmanız varsa yukarda yeterince açık bi şekilde açıkladım daha da yalan söylüyormuşuz gibi laf söylemenin anlamı yok.
Jazz'la 190 küsür seyrederken yukarı kalkıktı sunroofum nasıl uçuyormuş öğrenmek isterim bende ?
arkadaşlar sunroof araçta orijinalse tercih edin, sunrooflu araçların mukavemet, esneklik ve tokluk eğrileri sunroofa göre hesaplanıp aracın direkleri ona göre yerleştirilir, siz eğer orijinalinde sunroof olmayan bir araca sunroof açtırırsanız aracın rijitliği(stabil ve dengeli olması) zarar verirsiniz, olmayacak zamanda olmayacak bir kaza olur, normalde ezilmicek tavan ezilir ve ön direkler çat diye bükülür. çünkü aracın direkleri ve şasisi bir bütündür o yüzden tehlikeli ve emniyetsiz bir durum oluşur.
valla super oluyo bızım arkadasta 106 XS var ucuza dusmus elıne bı yerden sunroof bız kendımız taktık cıktık arabanın ustune elımıze bı dekopaj bı tas motoru kestık arabanın tavanını super oldu ne su kacırıyo ne bı problemı var kac senedır bızımkıde cesaret tabı ama
Alıntı yapılan: radoslaf - Mayıs 08, 2009, 12:13:08 ÖSvalla super oluyo bızım arkadasta 106 XS var ucuza dusmus elıne bı yerden sunroof bız kendımız taktık cıktık arabanın ustune elımıze bı dekopaj bı tas motoru kestık arabanın tavanını super oldu ne su kacırıyo ne bı problemı var kac senedır bızımkıde cesaret tabı amaTavani tamamen kesip cabrio da olabilir bu durumda.Yazin havasi da ayri olur. fransızlar zaten buradaki araçlarına çektirilen eziyeti görseler ihracatı durdurular.