Gönderen Konu: Supercharger ve turbocharger birarada !  (Okunma sayısı 2937 defa)

ALG

• THT
Supercharger ve turbocharger birarada !
« : Nisan 01, 2006, 11:39:38 ÖS »
Garrett GT3071R turbo, ALTA™ , minooper s için bolt on bir turbo kit üretmiş..bunu ilk duyduğumda inanmayıp anlatan arkadaştan web adresini aldım ..cidden şaşırtıcı...rivayete göre SC ile birlikte TC krankta 400 hp güç üretiyor.

şimdi benim takıldığım noktalar

-SC ve TC birarada olabilirmi?Bu bana çok saçma geldi
-enjektörler?
-piston, kolu yatak vs ?
-yakıt pompası
velhasıl bu liste uzar gider...yorumlarınızı merak ettim..

çalışma mantığı pratikte şöyle ;
A304 modeli headers eksoz manfoldundan çıkan gazı Garret GT3071R salyongozuna ve 2.5 incden 3 inc paslanmaz parlak çelik down pipe a(stok kat a bağlantılı) gönderiyor..

Kitin içerdiği parçalar : eksoz manifoldu, down pipe, garrett turbo charger, boost borular, BOV, yağ ve su geçiş hatları, köpük filtre elementi( turboya egsoz gazı aktarımı için), hava filtre kutusu, silikon intake tüp..

fiyatı sadece 4000 usd..

SuperSonic

• http://www.teamhondaturkey.com
« Yanıtla #1 : Nisan 01, 2006, 11:54:06 ÖS »
Korkunç bir performans, çok da ucuz  Olur mu olmaz mı orasını anlamam....

Onu-R

« Yanıtla #2 : Nisan 02, 2006, 12:09:41 ÖÖ »
walla muabbetin yanında ben de vardım, bilmiyorum, ben daha once de duymustum mini de böle garip bisey olduğunu.. yani tam bi SC yok da, SC-TC karısımı bisiler var demislerdi bikac MCS sahibi arklar..

1.6 l,  170 hp motordan 4000$ bi fiyat ödeyerek 400 hp almak bence inanılmaz iyi bi sonuc....

can

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Nisan 04, 2006, 09:36:18 ÖS »
tc+sc mümkün hatta vw yeni poloda bunu fabrika çıkışı yapıo, 1.4l 170bhp gibi de bi değeri var we bence çok mantıklı alt dewirleri kurtarmak için sc ve bunun yanında turbonun üst devirleri

ha bide tc+sc sonradan yapılmış bi impreza vardı

ALG

• THT
« Yanıtla #4 : Nisan 04, 2006, 09:42:33 ÖS »
Alıntı yapılan: "Onu-R"
walla muabbetin yanında ben de vardım, bilmiyorum, ben daha once de duymustum mini de böle garip bisey olduğunu.. yani tam bi SC yok da, SC-TC karısımı bisiler var demislerdi bikac MCS sahibi arklar..

1.6 l,  170 hp motordan 4000$ bi fiyat ödeyerek 400 hp almak bence inanılmaz iyi bi sonuc....

onur bence bu veriler tüketiciyle dalga geçiyor..400 hp ne demek yaw..milletin 5-10 hp almak için bi yerleri çatlıyo, deli paralar ödüosun...

Alıntı yapılan: "can"

ha bide tc+sc sonradan yapılmış bi impreza vardı

resim bilgi falan varmı?

Onu-R

« Yanıtla #5 : Nisan 04, 2006, 09:58:12 ÖS »
Alıntı yapılan: "ALG"
Alıntı yapılan: "Onu-R"

onur bence bu veriler tüketiciyle dalga geçiyor..400 hp ne demek yaw..milletin 5-10 hp almak için bi yerleri çatlıyo, deli paralar ödüosun...

walla haklısın ALG, bana kalsa ben de öyle derim ama 350-400 hp gibi bi sonuc elde edilmis olmalı ki bu kadar reklam yapılsın, siteye 400 hp güç elde edilebilir yazılsın.. fiyat konusunda dicek bişey yok.. 4000 $, bu güç artışı için komik bi rakam :)

4000$ lık bu kit, Tr'ye gelirse kaça mal olur acaba?

ALG

• THT
« Yanıtla #6 : Nisan 04, 2006, 10:02:41 ÖS »
shipping masraflarıyla birlikte 7k dolara falan gelir...

ben sanal ortamda verilen vaat edilen öyle değerler gördümki hiçbirine inanmıyorum artık..fasarya geliyo bana.. :-({|=

poşetçay

• Ziyaretçi
Ynt: Supercharger ve turbocharger birarada !
« Yanıtla #7 : Ekim 09, 2009, 11:43:08 ÖÖ »
sonuç ney peki