Gönderen Konu: THT ustaları yardımmm ....  (Okunma sayısı 2363 defa)

onurakbas

THT ustaları yardımmm ....
« : Mayıs 31, 2011, 02:28:47 ÖS »
Aracımda şu anda kat iptal var ama muayeneden geçsin diye sahte katalizör görünümlü içi boş bi kat taktırdım cahillikle dikdörtgen birşey .. Alt devirler çok öldü backpress düştü arabam gazda çok yakmaya basladı ve dynoya çıkmadıgım halde su anda dalgalı bir grafiği oldugu hissediliyor.Bu sorunu çözer diye headers+ kat aldım ebaydan

ürün bu =
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230617422963&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWNX%3AIT

bunun sorunu çözeceğini düşünerek satın aldım ama sonradan birşey farkına wardım

aldıgım headers inleti 2" outleti 2.25" yani inlet 51 lik borudan ve dolayısıyla katda ama genelde headerslara baktgımda 1.75 inlet oldugunu gördüm bu sorunumu çözmedekden çok sorun çıkarırmı 4-2-1 headersla bu işi çözebilirmyiim .bir yandanda su borusu gibi düşünürsek kalından inceye gidersek tazzik artar acaba dahamı iyi olur diyorum  tekrar bi cahillik yapmayım diye size danışmak istedim .

Aracım 1.6 ies gettrdğim parçalardan sonra 4-2-1 headers+kat sonra orjinal boru orta ve orjinal son sustrucu olacak bu kominasyon nası bir sonuc verir yakıt ve performans nasıl etkilenir bg elde edilirmi şimdiden teşkkürler işin ustalarına....

tnrdnz

Ynt: THT ustaları yardımmm ....
« Yanıtla #1 : Mayıs 31, 2011, 04:05:36 ÖS »
ölçüler hakkında pek bişey söyleyemem ama hp artar dogal olarak yakıtta artar ama öle aşırı bi artış olmaz
kombinasyonda iyi egzos koyarsan 1 ile 4 hp arasında fark alırsın ve ses alırsın 1 ile 4 hp gücüde sen yolda hissedemezsin dyno da belli olur

onurakbas

« Yanıtla #2 : Mayıs 31, 2011, 08:55:31 ÖS »
ölçüler hakkında pek bişey söyleyemem ama hp artar dogal olarak yakıtta artar ama öle aşırı bi artış olmaz
kombinasyonda iyi egzos koyarsan 1 ile 4 hp arasında fark alırsın ve ses alırsın 1 ile 4 hp gücüde sen yolda hissedemezsin dyno da belli olur
Teşkkürler yorumun için su anda 30 kurus civarı yakıyorum lpg de aşırı bi tüketim var katalizör iptalinden sonra oldu gerçi lpg ayarıda değişti ama nasıl bir çözüm bulucam bilmiyorum.

onurakbas

« Yanıtla #3 : Mayıs 31, 2011, 09:40:31 ÖS »
Yokmu daha önce tecrübe etmiş birileri  <783^2

onurakbas

« Yanıtla #4 : Haziran 01, 2011, 05:06:26 ÖS »
hala güncel <783^2

tnrdnz

« Yanıtla #5 : Haziran 02, 2011, 01:59:43 ÖS »
bndede kat egzos fln var ama bnm araba otomatik oldugu halde 250 krş yakıo