Aracımda şu anda kat iptal var ama muayeneden geçsin diye sahte katalizör görünümlü içi boş bi kat taktırdım cahillikle dikdörtgen birşey .. Alt devirler çok öldü backpress düştü arabam gazda çok yakmaya basladı ve dynoya çıkmadıgım halde su anda dalgalı bir grafiği oldugu hissediliyor.Bu sorunu çözer diye headers+ kat aldım ebaydan
ürün bu =
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230617422963&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWNX%3AITbunun sorunu çözeceğini düşünerek satın aldım ama sonradan birşey farkına wardım
aldıgım headers inleti 2" outleti 2.25" yani inlet 51 lik borudan ve dolayısıyla katda ama genelde headerslara baktgımda 1.75 inlet oldugunu gördüm bu sorunumu çözmedekden çok sorun çıkarırmı 4-2-1 headersla bu işi çözebilirmyiim .bir yandanda su borusu gibi düşünürsek kalından inceye gidersek tazzik artar acaba dahamı iyi olur diyorum tekrar bi cahillik yapmayım diye size danışmak istedim .
Aracım 1.6 ies gettrdğim parçalardan sonra 4-2-1 headers+kat sonra orjinal boru orta ve orjinal son sustrucu olacak bu kominasyon nası bir sonuc verir yakıt ve performans nasıl etkilenir bg elde edilirmi şimdiden teşkkürler işin ustalarına....