arkadaşlar merhaba şimdi sc süper şarz voltech aldım arabaya takmaya başladım ama bir çok kişiye sorarak ve bilgim alış verişinde bulunarak. ama voltek e benzer bir sistem daha var oda şu Rotrex superchargers yüksek verimli, kompakt, güvenilirlik ve sessiz çalışma sunan zorla indüksiyon sistemleri son vardır. C aralığı C8, C15, C30 ve C38 aile yanı sıra ek bir yükselme dişli ve bir elektromanyetik kavrama içerir C8T oluşur
C8 benzersiz küçük boyutu, piyasadaki en kompakt supercharger yapar. C15, C30 ve C38 pazar büyük deplasman Amerikan kas araba tüm yol kapak ve aynı zamanda diğer birçok uygulama için idealdir.
şimdi arkadaşlar yazdıklarımı harfiyen uygulayın sorunsuz kullanabilirsiniz. 1 voltek in bir setini alın 2000 tl gibi bulabilirsiniz ben 2. el aldım 0.4 0.5 bar basarsanız sorun olmaz intercoller soğutucu ben araçta sığmadığı için fiorino nun kini kullandım aracınıza uygun bir intercooler alın aslında intercooler a gerek yok deselerde siz uygulayın çünki sıcak havada gerekiyor 3.5 4 cm kasnak benim arabada 0.4 bar basmasını bekliyoruz bakacağız yüksek olursa biraz daha küçük takacağız tuboda wastage diye bir zımbırtı ile basınç ayarlanıyor bu sc lerde kasnak boyu ile aracınıza uygun basıncı verek kasnak boyuna bakın şarz dinomasından ki kasnak a daha geniş bir kayış takılarak yapılıyor. inter cooler takılınca daha sonra kartele yağ için rekor kaynatılacak yağ basıncını düşürmemek için yağ pompasını değiştirin büyütün sonra daha büyük enjektörler ve bir yakıt regülatörü iyi olur sahibinden de bulabilirsiniz. daha sonra belki 0.4 0.3 te gerekmez ama birde box gerek işte bunları yapınca herşey tamam yagı yağ çubuğundn da alabilirsiniz. sc elektirikli devreye giriyor daha bağlamadık ama nasıl olacak bakalım devire göre yapmaya çalışcağız siizi bilgilendirirm 260 beygir olacak gibi yada 280 0.4 lerde