Nasıl yolculuk hocam o ? Nereden nereye gidiceksiniz acaba baya uzun 
yolculugun haritasini az kaldi tamamlayim eklerim,bir cok kisi imkansiz yapamazsin dedi, ama onlara kalsa, 5 saaten fazla arabada kullanilmaz,
Yol tecrübeniz varsa Yeterli bu bakımlar. 35 000 Km yapacakmışşın. Yolculukta zaten tekrar bakım yapman gerekecek.
Kazasız belasız yolculuklar
Amin cumlemiz,
yol tecrubesi olarak, 28 saat uyumadan benzin haric durmadan araba kullandigim olmustu,
1920 km de 16 saate gitmistim bi keresinde.
yilda ortamala,100 bin km uzeri ortalamam var,
ama bu en buyuk yolculugum olacak , hic bir kismini sansa birakmak istemiyorum ondan biraz tedirginlik var,
araçtaki kişi sayısına göre lastik basınçlarınıda ayarlayın. bagaja 10 litrelik yedek benzin alın. lastik tamir kitini unutmayın
iyi yolculuklar
tesekkur ederim
Aracta tek basima olacagim, lastiklerde nitrojen gazi var, rot balance tamam suan,
20 litrelik basinca dayanikla benzin muhafaza kabida var,
iki tanede kirikom ve iki cakmakliga bagli hava pompasi ,dijital hava basinc gosteren alet, kucuk hava kacaklarini onaracak, sprey sivi. buzlu havalar icinde, bir set kar zinciri, 2 cekme halati, 1 kucuk kar kuregi,
acil durumlar icin 3 tane mesale, ilk yardim cantasi, iki adet telzi , arac ici 120 v sarj adaptoru, 3 tane radar aleri, 1 gps. soguk icecek muhafaza kabi,
3 kutu motor yagi, 3 kutu enjektor temizleyici sivi, 1 sise cok soguk havalar icin radyotor antifrezi,
2 sise yagmurda on camin kayganligini artiracak sivi.kar yagmasina karsi cam buzu cozecek sprey,
eksta 1 cift fazladan silecek lastigi,yagmurluk, semsiye, el feneri, anahtar takimi,yangin sondurucu,
araca fazla agirlik yapmak istemiyorum,cunku bu kadar uzun yolda gunduzleri far acik veya kapali gitmem bile yakiti etkiliyo,1 kg fazla gereksiz agirlik olsun istemiyorum, onun icin en onemliler boyle dusundum,